“Hvor blev jeg glad, da du første gang nævnte der ville komme en bog fra dig. Jeg har læst den, bruger den og er mildest talt tosset med den. Den er et rigtig godt supplement til det besøg jeg har haft af dig – nemlig garderobetjek. Ja både garderobetjek og bogen kan jeg varmt anbefale.  Tak Helle”

“Vær den bedste udgave af dig selv”

Jeg har lavet en håndbog til dig, som vil lære at finde det rigtige tøj, som gør noget godt for dig og din figur. Det er en bog om tøj til kvinder.

Den handler om BASEN og hvordan du arbejder dig frem fra tå til top, til at Være den bedste udgave af dig selv. Kig ind i dit klædeskab, find din tøjstil og brug din nye viden, når du køber nyt tøj.

 Dejlig bog. Kan næsten høre din stemme, når jeg læser den.
Er glad for alt i bogen. Kh. Karen

Hvorfor lige basen?

Basen, fordi du skal lære at kravle før du kan gå – ment på den måde, at din BASE er det vigtigste at lære, inden du kan arbejde dig videre.

Tøj er ikke bare tøj – tøj er lig med følelser. Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er at have det rigtige tøj på, og hvad det betyder for os kvinder.

Jeg ved også, hvor frustrerende det er for dig som kvinde, ikke at kunne finde det tøj du føler dig godt tilpas i. Eller at finde det tøj som kan ”skjule” de ting, som du ikke ønsker fokus på. Jeg ved også at tøj til kvinder skal matche både krop, alder og sind.

Tak for påmindelsen om Do’s and Don’ts og det nye om kendetegn.
Den er rigtig god og altid godt at få tingene genopfrisket

Min bog er en håndbog til dig, som du kan tage med, når du skal købe tøj. Du kan bruge den til at slå op i, hvis du vil vide, hvilken pasform du skal gå efter, notere dine mål ned i, samt lave dine egne notater.

Det er en bog, hvor du kan få svar på mange af dine spørgsmål, som f.eks.:

  • Hvilket tøj passer til min figur?
  • Hvordan bruger jeg mønstre?
  • Hvad skal min basisgarderobe bestå af?
  • Hvilke bukser passer til min figur?
Du reddede da lige mit klædeskab. Har sorteret efter din vejledning i bogen, og nu kan jeg både overskue og se alt mit tøj.
Tusind tak Helle – din bog er virkelig value for money
Jeg er usikker når jeg køber tøj, og laver mange fejlkøb, men den her bog bliver min redning. Der er mange ting, som er faldet på plads for mig og som nu giver mening efter jeg har læst bogen
Køb min bog