Håndbog som E-bog

Håndbog som E-bog

129,00 kr.

Jeg har lavet en håndbog til dig, som vil lære at finde det rigtige tøj, som gør noget godt for dig og din figur. Det er en bog om tøj og stil til kvinder. Den handler om BASEN og hvordan du arbejder dig frem fra tå til top, til at Være den bedste udgave af dig selv. Hvorfor lige Basen?  Fordi du skal lære at kravle før du kan gå – ment på den måde, at din BASE er det vigtigste at lære, inden du kan arbejde dig videre med din tøjstil.

Tøj er ikke bare tøj – tøj er lig med følelser. Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er at have det rigtige tøj på, og hvad det betyder for os kvinder. Jeg ved også, hvor frustrerende det er for dig som kvinde, ikke at kunne finde det tøj du føler dig godt tilpas i. Eller at finde det tøj som kan ”skjule” de ting, som du ikke ønsker fokus på. Jeg ved også at tøj til kvinder skal matche både krop, alder og sind.

Min bog er en håndbog til dig, som du kan tage med, når du skal købe tøj. Du kan bruge den til at slå op i, hvis du vil vide, hvilken pasform du skal gå efter, notere dine mål ned i, samt lave dine egne notater.

Kategori:

Beskrivelse

Vær dig selv – E-bog

Vær dig selv – E-bog er en bog, hvor du kan få svar på mange af dine spørgsmål, som f.eks.:

  • Hvilket tøj passer til min figur?
  • Hvordan bruger jeg mønstre?
  • Hvad skal min basisgarderobe bestå af?
  • Hvilke bukser passer til min figur?

E-bogen skal læses online. Det betyder altså, at du ikke modtager bogen som PDF eller anden form, men derimod benytte dit login for at læse den.

For nogle kan lyset fra en skærm godt være generende når man skal læse, derfor er der også mulighed for at købe en fysisk kopi af bogen.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrev så du kan få nyheder, inspiration og invitationer til events. Du kan enten tilmelde dig i bunden af siden, eller ved at trykke her:
Tilmeld dig Nyhedsbrev!

Go to Top