“Jeg troede at basistøj var kedeligt og kun ensfarvet, så jeg har virkelig fået øjnene op for, hvad det er og hvordan det styles smart” Jytte

Mini styling-workshop

Jeg har lavet en mini udgave af min styling-workshop, hvor der kun er fokus på selve tøj-delen. Til gengæld, så er prisen også kun det halve.

Workshoppen er for dig som kvinde, uanset alder og størrelse. Det er et tilbud til dig, der vil lære at få styr på dit basistøj- og garderobe, at mixe dit “gamle” tøj på nye måder, og undgå trælse fejlkøb.

Mit hold er på max 10 deltagere, så alle bliver set og hørt. Du får så meget med dig også ved at lytte og lære af de andre deltagere.

Hvad er drømmescenariet for dig, når du åbner dit klædeskab?

  • Er det overblik?
  • At skabet er fyldt med lækkert tøj?
  • Tøjet hænger i sæt, så det er nemt at vælge tøj?
  • Eller at der er en stylist derinde, som styler dig hver dag 😉

En basisgarderobe er guld værd og er hele grundstammen, når jeg taler om stil og styling. En god base er et MUST for, at din garderobe fungerer og at du ikke får tøjkriser.

Denne workshop er din læring i, hvordan du opbygger en god basisgarderobe, som er nem at mixe og style på nye måder. Får nyt liv i dine “gamle” tøj, så din garderobe bliver fornyet uden at udskifte det hele.

 “Jeg er usikker, når jeg køber tøj og laver alt for mange fejlkøb, hvilket jeg er så træt af. Derfor køber jeg næsten kun tøj, som er magen til det jeg har i forvejen, med det resultat, at min garderobe og stil er mega kedelig.
Lige indtil jeg mødte dig Helle, hvor du viste mig hvad basistøj er og hvordan jeg kan style det spændende og fornyende med det rigtige tilbehør”  Hilsen Lone 
styling med kant er en workshop hvor du styler dit eget tøj
Jeg blev bare bekræftet i, at basistøj med kant er MIN stil og den skal jeg holde mig til. Har totalt droppet idéen om de feminine kjoler, for det er bare IKKE mig.
makeupartist giver tips og råd på workshoppen styling med kant

Du lærer de rette trylletricks og får hjælp hele vejen

Workshoppen er for dig, som vil lære at opbygge en fremtidssikret garderobe, og gerne vil bruge 3 timer i en afslappet atmosfære, sammen med andre kvinder.
Jeg deler ud af mine tips og vejledning til din tøjstil, alt tilpasset den gruppe I er og i det tempo der passer dig.

Workshoppen afholdes i en tøjbutik og er efter modellen “learning by doing” hvor jeg viser dig tøj og tilbehør, som du kan røre og prøve, da vi har lov til at “lege” med alle de lækre sager, der findes i tøjbutikken.

Det betyder så meget for din læring at vi har tingene lige ved hånden.

Stylist med kant er en workshop i en modetøjbutik

En god garderobe handler ikke om at have meget tøj

Tværtimod handler det om at have det rigtige tøj, som du kan style til alt og på mange måder.
Det kræver tid og penge at opbygge en god basisgarderobe, men tro mig; det kan betale sig på den lange bane, for basistøj skal ikke skiftes ud hver sæson – blot suppleres, når tøjet bliver slidt.

Bæredygtig garderobe

Dét er for mig, når jeg kan bruge mit basistøj år efter år. Jeg har skindbukser og lækkert strik, som har mange år på bagen, som stadig er højaktuelle rent modemæssigt, da det er i basisfarven sort og designet er klassisk.

Køb kvalitet fremfor kvantitet

Når du opbygger din basisgarderobe, så investér i tøj, som er fremtidssikret. Ikke i modetrends, men tøj, som har et klassisk design, som altid er fremme år efter år.

Jeg forsøger så vidt muligt at deltage på mange af Helle’s arrangementer, fordi jeg ALTID får brugbar og ny inspiration med hjem. Arrangementerne er aldrig ens.

På workshoppen lærer du:

  • Hvad basistøj helt præcis er
  • Hvilke farver, som er dine basisfarver
  • Hvilke mønstre, som også er basis
  • Hvordan du fremtidssikrer din garderobe
  • Hvilket tøj du roligt kan investere i
  • Hvordan du styler dit basistøj på nye og smarte måder

Du får 3 timer sammen med mig og 9 andre kvinder, en skøn aften du ikke vil gå glip af,

Der er vand, kaffe/thé, kage og snacks undervejs, som butikken er vært med.

KUN 10 PLADSER pr. hold – Pris 499,- pr. person

Du køber din plads her og du modtager en bekræftelse på mail, som er din adgangsbillet.

Næste workshop er den 15. november 2022 

Ps. Har du en flok veninder eller kollegaer, som kunne tænke sig en super aften i stylingens tegn, så sig endelig til, for så kan jeg sagtens arrangere en workshop kun for jer.

Hvis du er mere interesseret i din helt egen private styling med mig alene, så klik videre og læs om stilvejledning i butik.