“Jeg troede godt nok ikke du kunne lære en gammel rotte som mig noget nyt, men jeg skal lige love for at jeg fik rystet posen og fik nye fif til stylinger”

Styling med Kant

At arbejde med mode kræver hele tiden at du følger med. Du skal være i bevægelse og holder dig opdateret i hvad trenden byder på i indeværende sæson.

På dette kursus vil du og dit personale lære forskellige stylingprincipper. Hvordan I styler jeres kunder med “kant”, så kunderne ser nye måder at sammensætte tøj og tilbehør på.

Dit job er at vise vejen

Du skal som butik og butiksejer hele tiden være opdateret på mode og trend. Du skal hele tiden kunne arbejde kreativt og nytænkende med din kunde.

Samtidig skal du være inspirationskilde for dit personale, som skal kunne de samme stylingsteknikker som dig. Din kunde må ikke kunne mærke forskel på om du er tilstede i butikken eller ej. Hun skal altid have samme inspiration og vejledning hos dit personale, som hun får hos dig.

Jeg er vild med måden du formidler moden på. Du gør det så simpelt og let forståeligt, at alle kan gøre det efter

Inspiration gennem styling

Du skal fastholde din kunde ved at give hende ny inspiration gennem styling.

Din trofaste kunde er ikke længere så trofast som tidligere. Hun er hurtigt videre til en ny butik, som kan give hende den inspiration og variation, som hun har behov for i sin stil.

Én ting du ALDRIG må, er at sætte din kunde i bås. Her mener jeg, at du aldrig må tage hendes stil for givet, og tro at hun vil have PLEJER, hver gang hun handler hos dig.
Gør du det, så forbliver hun ikke din trofaste kunde. På et tidspunkt søger hun nye veje, hvor hun finder sin inspiration.

Jeg blev godt nok udfordret på dit mix af farver og mønstre, men da du gennemgik måden vi skulle gøre det på, så gav det så god mening.
Vores kunder opfatter moden som meget farverig og lidt vild, så dine redskaber er guld værd, når jeg kan vise dem, hvordan tøjet skal sammensættes.

Lær nye tricks

Kurset foregår hos dig. I lærer at style både på giner og på hinanden. Vi har fokus på trend, farver og tilbehør, der kan fremme salget i butikken og tiltrække flere af jeres yndlingskunder.

Styling med Kant handler om at lære jer nye tricks, som er med til at inspirere dine kunder med nye stylinger. En kunde lægger mærke til tøjet på ginerne, i vinduet og i butikken, men hun er som regel også modtagelig for forslag, når hun står i prøverummet.

Hvor er det dejligt med nye input og inspiration til mig og mine piger i butikken. Det er virkelig en fordel at få én udefra til at inspirere os. Nye øjne ser nye ting, og alt vores tøj og tilbehør fik nyt liv i dine kyndige hænder

Kurset Styling med Kant indeholder:

  • Hvad er KANT – og hvordan styles det
  • Hvordan mikses de forskellige stilarter og materialer
  • Farver – er kunden til de kolde eller varme farver
  • Styling til kunder, på giner og jer selv
  • Leg med tøj, tilbehør og mix af stilarter
  • Du får en flot kursus-mappe, Styling med Kant, indeholdende alt det som vi har gennemgået på kurset, som du og dit personale kan bruge løbende som opslagsmappe

Pris 12.500 – for kurset Styling med Kant

Prisen er excl. moms og kørsel

Ring gerne til mig for yderligere oplysninger på
26 28 11 42.

Ved køb af begge kurser på en gang gives der 20% rabat.