“Et besøg af Helle, så forsvinder din mavedelle” sagde Susanne efter sit garderobetjek

Makeover – pakke 1

Tak tak og atter tak – helt inde fra hjertet af ❤️ Det var en helt fantastisk dag for mig .

Tak fordi du valgte den perfekte frisør og kosmetolog til mig.
Jeg båder styler mit hår og lægger makeup hver morgen og har fået så mange positive komplimenter 😍
Jeg føler mig både “yngre” og smukkere nu og faktisk også større selvtillid.
Min mand er helt nyforelsket og synes jeg er rigtig smuk ❤️
Jeg vil gennemgå min garderobe og bruge alt den viden jeg har fået af dig. Du er helt fantastisk 😘
Vi ses i Helles univers. Jeg tilmelder mig nu.  Knus Winnie
Winnie

Medlem i Helles UNIVERS

Helles Univers er bare fantastisk 🤩
Jeg elsker, at du er så meget nede på jorden, og den måde du formidler styling til helt almindelige kvinder.
Inspirationen er skøn ❤️
Heidi

Medlem i Helles UNIVERS

Jeg synes det er super hyggeligt og lærerigt at være med i Universet. Jeg synes efterhånden at jeg har “Helle med i lommen” når jeg er ude og kigge tøj – jeg kan tydeligt høre “undgå alt for oversize til dig Lone. Du drukner jo i det” og “kig på om snittet klæder dig Lone. Det er ikke nok at du er vild med farven”. Og sådan bliver det ved og ved 😃.
Helt uden Helle selv ved det, har hun reddet mig fra flere fejlkøb. Jeg har til gengæld udvidet med et par ting, jeg nok ikke ellers ville have købt – og fået flere komplimenter ✅. Der er ingen risiko for, at jeg melder mig ud foreløbigt 🤩.
Lone

Medlem i Helles UNIVERS

Jeg var blandt dine første kunder i 2010 til Garderobetjek og jeg har lyttet til dine råd og vejledning lige siden👍 
Du er en kæmpe inspiration og som så mange andre skriver er du bare god til at være lige der hvor vi almindelige kvinder er, og få det bedste frem i os 🥰
Tak for dit altid gode smittende humør 😍
Connie

Medlem i Helles UNIVERS

Du er så inspirerende 🤗
Elsker når du viser og fortæller Helles TIPS hver måned, både  fra din egen garderobe eller nye trends. Live Garderobetjekket var SÅ godt 😊
Dorthe

Stilvejledning i en tøjbutik

Tusinde tak for i går. Det har været den bedste dag i mit liv i meget lang tid. Jeg følte mig så godt tilpas i dit selskab og i din vejledning. 
Jeg er så glad for alt mit tøj og glæder mig så meget til at bruge det og til også at skulle ud og supplere op 😊
Jeg var så overvældet af indtryk og glæde. Har indmeldt mig i Helles UNIVERS og glæder mig til at følge med derinde i gruppen. Vi ses og tak endnu engang 😊
Berit

Medlem af Helles UNIVERS

Det er svært lige at sige hvad det bedste er i Helles UNIVERS, men det som bl.a. gør at du skiller dig ud er henvisninger til konkrete modeller der er gode.
Det koster kassen at få den slags råd hos andre i samme branche.
Og så er det jordnært og anvendeligt 🤗
Lone

Medlem af Helles UNIVERS

Du udstråler så meget god energi, og er ” helt nede på jorden” Tak for dig❤
Du kommer med så mange super gode tips og ideer til at få brugt det tøj, der hænger i skabet og få det sat sammen, og brugt på nye måder.
Ins
pirerer til at få købt en enkelt beklædnings del, for at skabe fornyelse.

Jytte

Makeover

Hej Helle. Du skal vide – jeg er SÅ glad for mit nye look. Elsker min nye frisure – og muligheden for at lægge en diskret make-up – også selvom det ikke lige bliver hver dag den bliver lagt (det kommer hen ad vejen – er jeg sikker på).

Jeg glæder mig hver dag over hvor let det er at beslutte hvad tøj jeg have på.  Tusind tak for din hjælp – det bedste jeg har gjort for mig selv længe – jeg vender helt sikkert tilbage.

Jeanette

Makeover

Også herfra mange TAK for sidst til skønne DIG! 🌹 Synes virkelig min Makeover, under kyndig vejledning af netop dig, har været både en stor succes 🙌 og en super dejlig oplevelse ⭐️
Jeg har sidenhen fået mange positive, beundrende kommentarer fra både kollegaerne og veninderne 👏 og ikke mindst vigtigt: fra kæresten. Har også med begejstring læst din gode bog med de mange brugbare tips og vejledninger, som jeg vil tage frem en gang imellem som effektiv reminder i min grundlæggende styling.

Frauke

Shoppinghjælp

At få shoppinghjælp af Helle Bille er som at være på shopping med en god og kompetent veninde.

Det var trygt at blive taget ved hånden af Helle da hun kyndigt og med stort overblik guidede mig gennem junglen af århusianske tøjbutikker.

Hun kunne give en klar og præcis karakteristik af hvilket tøj jeg ville finde i hvilke butikker, således at jeg ikke spildte tid på at screene butikker, der slet ikke havde hvad jeg ledte efter.

Jeg var på jagt efter mit sølvbryllups outfit og pga Helles stor viden fik jeg købt kjole, sko, armbånd, taske og sågar neglelak + sommertøj  på bare 3 timer. Havde jeg været på egen hånd havde det taget mig flere dages shopping både i butikker og på nettet, mange overvejelser hjemme foran spejlet og mange ting, der skulle byttes igen før jeg ville være tilfreds.

Det var alt i alt super effektivt og tidsbesparende at få Helles hjælp og jeg er vild med at ingen detalje er for lille for Helle i jagten på det perfekte outfit. Knus

Malene

Stilvejledning/shoppinghjælp

Sikke en dag 🙂 Jeg er SÅ glad for alt det nye tøj, jeg fik med hjem, og det er lige til at hoppe i og sætte sammen.
Jeg blev udfordret, puffet til og fik åbnet øjnene for nye farver, sammensætninger og den stil, som jeg har prøvet at finde frem uden held selv.

Det var bare så godt – og blev afrundet af min mand, der straks udbrød, at jeg ser mere frisk og “aktuel” ud i det nye tøj – og at det fremhæver min krop på den helt rigtige måde. Jeg prøvede noget af det af, da jeg kom hjem 😉

Jeg flyver stadig højt og bliver så glad, når jeg kigger ind i mit klædeskab.

Jeg er klar til Helles univers, så snart du går i luften med det 🙂
Tusind tak, vi ses igen 🙂
Kh.
Liselotte

Stilvejledning/shoppinghjælp

Tusinde tak for i dag ❤️
Jeg er simpelhen så glad for alt hvad du fandt til mig, jeg kan slet ikke være i mig selv. Lige nu har jeg prøvet alle mine skønne indkøb for 4. gang siden jeg kom hjem og jeg syntes selv jeg er blevet så flot. Tror faktisk aldrig jeg har haft den følelse før 😍 Mine drenge og mand siger også at det er super flot, og slet ikke noget jeg plejer at købe 👍

Jeg havde helt vild tillid til dig, og havde besluttet mig for at være åben for forslag, og jeg er SÅ GLAD. Det er vildt at man kan blive rørt over nyt tøj, men det kan man, og du fandt bare det perfekte til mig 🙏

Du er simpelthen så dygtig til det du laver, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi ses. Jeg har efterhånden taget en del billeder af alle de forslag som du viste mig, så jeg håber jeg husker det hele.

Tusinde tak for hjælpen, tak for dig og det du kan, skønne menneske, du er gået direkte ind i mit ❤️
Knus og MANGE KRAM

Lisbeth

Garderobetjek

Dette var simpelthen en KÆMPE succes at du “kom på visit”.
Jeg synes dit besøg her var både grænseoverskridende ved at åbne op for mit klædeskab og jeg må erkende, at jeg var en smule nervøs.
Nervøsiteten kunne jeg med det samme smide ud af vinduet, for lige da du trådte ind ad døren og snakken begyndte var det så behageligt og afslappende. Vi fortsatte snakken om tøjet i skabet og det faldt så naturligt – ja jeg må indrømme det var som om vi altid havde kendt hinanden ❤️
Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
Helle 1000 tak😘 – du er guld værd og jeg vil aldrig glemme dit besøg. Det har ændret mig, min stil, min selvtillid og hvor vigtigt en basisgarderobe og tilbehør er.
Jeg ønsker ALT det bedste for dig og nyder dine opslag på FB og Instagram.
Kærlig hilsen

Dorthe

Garderobetjek

Jeg havde i mange år ønsket mig at få lidt hjælp til min stil og gareropbe, men havde vist ikke været helt klar til at lukke nogen med ind i de skabe, som for mig indeholder en stor del af min personlighed.
Dog var jeg så træt af at spilde penge på dårlige køb og impulsshopping uden retning, så i julegave havde jeg ønsket mig et garderobetjek hos Helle Bille.

Jeg havde glædet mig vildt og var også en smule nervøs, for ville hun kassere alt mit tøj? Ville jeg stå med et tomt klædeskab? Ville hun nu kunne forstå og respektere mine tanker? Var hun sådan en smart og hurtig… nu skal jeg lige fixe dig? skulle jeg ud og købe for 10.000 kr tøj, for at jeg fik værdi ud af hendes besøg?
DER var ingen grund til bekymring.
Helle har styr på sit kram! Både det med tøj, men også at spotte hvem jeg er. Hvordan jeg shopper og hvad der får mig til at føle godt tilpas. Men hun har også styr på et møde mig i øjenhøjde og med respekt.
Det var en fantastisk oplevelse. Der blev lavet bunker, passet tøj, hængt tøj op, så jeg nemt kunne se kombinationsmulighederne, smidt tøj ud, som havde levet deres liv (for 5-10 år siden) og tøj som ikke gjorde noget godt for min krop og følelse af at føle mig tilpas.
Jeg valgte at tilkøbe et Stylecard. Det betyder at jeg nu står med et 12 siders dokument, som guider mig i hvordan jeg får det bedste ud af mine penge og min garderobe – FOR ALTID!
Det er en fornøjelse at åbne klædeskabet og det er blevet så meget nemmere at finde det tøj som gør at jeg føler mig smart og tilpas på en gang.
Ja det er en vane der skal ændres, men Helle har hjulpet mig med et system, som gør det nemmere for mig at vælge tøj i den afslappede og feminine stil, som jeg føler mig godt tilpas i.
Det allermest fantastiske ved Helles besøg, var at hun lærte mig at et par lækre sko og støvler, kan gøre mirakler og give den kant, som jeg gerne vil have.
Garderobetjekket gav mig 4 fordele:

  1. Jeg har fået ryddet op
  2. Jeg har fået inspiration og ved hvad jeg skal købe
  3. Det var helt rigtigt at starte med garderobetjek, for det betyder at jeg får udnyttet alt det jeg har og nu kan supplere med det der mangler eller giver kant.
  4. Jeg kan starte på en frisk.

Jeg vil anbefale et garderobetjek ved Helle til alle, der gerne vil føle sig bedre tilpas og alle dem, som vil have maksimal værdi ud af det tøj og de sko de investerer i.
Mine penge er tjent ind igen i forhold til både fejlkøb, men også til at få gang i noget af det tøj, som jeg havde hængene i skabet med prisskiltet på.

Rikke

Stilvejledning i en tøjbutik

Tusinde tak for i dag ❤️ Jeg er simpelhen så glad for alt hvad du fandt til mig, jeg kan slet ikke være i mig selv.
Lige nu har jeg prøvet alle mine skønne indkøb for 4. gang siden jeg kom hjem, og jeg syntes selv, jeg er blevet så flot, tror faktisk aldrig jeg har haft den følelse før 😍
Mine drenge og mand siger også at det er super flot, men slet ikke noget jeg plejer at købe 👍
Jeg havde helt vildt tillid til dig, og havde besluttet at være åben for forslag, og jeg er SÅ GLAD. Det er vildt at man kan blive rørt over nyt tøj, men det kan man og du fandt bare det perfekte til mig ❤️ Du er simpelthen så dygtig til det du laver, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi ses.
Jeg har efterhånden taget en del billeder af alle de forslag som du viste mig, så jeg håber jeg husker det hele. Tusinde tak for hjælpen, tak for dig og det du kan, skønne menneske, du er gået direkte ind i mit ❤️ Knus og MANGE KRAM

Lisbeth

Stilvejledning

I dag har jeg fået stilvejledning af Helle i en tøjbutik. Det var en rigtig god og lærerig oplevelse. Helle lyttede til mig samtidigt med, at hun udfordrede mine fastlåste tanker og ideer om, hvad der klæder mig. Vi kom langt væk fra min typiske stil, men uden at jeg på noget tidspunkt følte, at hun havde skudt helt forkert.
Helle var god til at gøre oplevelsen behagelig ved at have en afslappet attitude, udstråle tid og ro og gå efter noget rigtig pænt tøj til gode priser.
Jeg endte med at bruge halvanden time yderligere i omklædningsrummet, fordi jeg skulle beslutte, hvilket af alt det mega flotte tøj, jeg skulle have med hjem.
Hvis du har svært ved at finde tøj, som klæder dig, og som du føler dig tilpas i, så vil jeg klart anbefale en stilvejledning med Helle.
Tusind tak, Helle. Du har gjort mig mere tilpas i min egen krop og fundet svaret på, hvorfor alt mit eget tøj har føltes forkert.
Mit selvværd og min udstråling har fået et nøk op.
Heidi

Makeover – pakke 1 

Hej Helle 😊  Det er mig der siger tusind tak for en fantastisk dag og oplevelse! Det var virkelig en øjenåbner, både hvad hår, makeup og tøj angår.

Jeg har fået rigtig meget positiv respons både fra familie og kollegaer, og jeg glæder mig til at skifte ud i min garderobe.
Nu har jeg jo en rigtig god basis, og viden om hvad jeg skal gå efter.
Alle kvinder burde have muligheden for at blive guided på den måde.
Tak for en dejlig dag ☺️
Tine

Personlig Stilvejledning 

Kære Helle. Tak for sidst. Det var superfedt at få dine vinkler på snit og farver. Er SÅ glad for bukserne. Dem skal jeg have flere af i forskellige farver. De er bedre end modellen fra Mos Mosh  og endda også billigere.
Er helt VILD med buksedragterne 🤩 og spændende med de nye farver som jeg ikke selv ville have spottet.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi mødes 🤗. De bedste hilsner

Vibeke

2 timers shoppinghjælp

Tusind tak for sidst 🤗. Jeg var så glad da jeg kom hjem med mit  nye flotte tøj 💃🏻
Lørdag skulle vi til barnedåb og jeg var pavestolt hele dagen over at jeg var så smart😜. Skindnederdelen og den blå skjorte som er mega flot havde jeg på, og det var en dejlig fornemmelse i kroppen.
Det var lige det jeg trængte til for at komme videre, tak ❤️

Heidi

Garderobetjek og shoppingtur

Jeg glæder mig dagligt over mit klædeskab , og det nye tøj supplerer det ”gamle” så fint! Ikke mindst skoene! Jeg har så mange muligheder.. eller rettere.. nu kan jeg bedre se dem, og har også fået gang i mine smykker igen.
Endnu engang tak, fra en meget glad kunde 😊

Ayoe

Medlem af Helles UNIVERS

Jeg syntes det er dejligt at få nye ideer og input til både tøj, make up og briller. Godt at få et lille “spark” så det hele ikke er ens når man kikker i sit klædeskab😀👍

Jeg nyder at kikke de små videoer igen og igen🍀🤞🏻🍀 og har oplevet Helle 2 gange i 2 forskellige butikker vise tøj frem så man kunne se hvordan tøjet kunne kombineres med hinanden. Det er en øjenåbner!!
Jytte

Medlem af Helles UNIVERS

Jeg er glad for at være en del af Helles UNIVERS fordi jeg bliver inspireret til at købe andre farver i tøjet end jeg plejer, og til at købe andre modeller, end jeg plejer. Jeg føler mig mere velklædt og lækker.
Har f.ex. investeret i grønt tøj og endelig fundet bukser, som “skjuler” mavedellen. Eller næsten skjuler mavedellen 😜

Og så er det jo ikke dyrt at være med i dette gode selskab 💚

Birgitte

Garderobetjek

Kære Helle. Det var bare skønt at have besøg af dig til et garderobetjek. 

Jeg nød det rigtig meget, og synes det var meget inspirende og en “øjenåbner” til hvilke snit og pasform der passer min figur bedst, og hvorfor jeg nogle gange har følt mig damet.

Så nu skal jeg have købt nye bukser og igang med at bruge mit tøj på en ny måde. Kh.

Susanne

Stilvejledning i en tøjbutik

Tusind tak for en rigtig dejlig formiddag i dit selskab. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at få tips og ideer til sammensætning af flere styles.

Du er rigtig dygtig til dit job👏 Kommer helt sikkert til at booke dig én anden gang.

Mona

Stilvejledning/shoppinghjælp

Vil blot sige TUSIND TAK for en hel fantastisk dag .. du er simpelthen MEGA MEGA god til at vejlede og finde tøj, som passer 👍
Du er så professionel og alle burde gøre brug af din ekspertise.

Glæder mig allerede til næste gang, da det Ikke er sidste gang jeg booker dig 😄

Min mand synes også det var helt fantastisk og vi snakkede efterfølgende om, du også laver stilvejledning til mænd …

Grethe

Stilvejledning i en tøjbutik

Jeg vil gerne sige tusind tak. Det var en super god oplevelse og så dejligt med en vejledning jeg nemt kan bruge og forhåbentligt undgå flere fejlkøb.

Jeg er meget glad for mit nye tøj og glæder mig til at få styr på min basis-garderobe, nu jeg ved hvad jeg skal se efter og være opmærksom på.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv meget længe, så igen tak 😊
Carina

Makeover

Tusind tusind tak for en fantastisk dag 🙏
Jeg var helt høj da jeg kom hjem og har allerede fået så mange komplimenter på både frisure og tøj.

Det er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv 😀 Knus

Nellie

Stilvejeldning/shoppinghjlæp i en tøjbutik

Wauw vi nåede meget på 2 timer, og jeg sidder pt. uden en trævl sort tøj på og føler mig mega godt tilpas i mine nye farver.
Kom hjem og fandt en grøn glimmer mesh bluse der passer perfekt til meget af det jeg købte. Har prøvet tøj på kryds og tværs, er helt vild motiveret af mine nye muligheder.

Manden mener jeg bliver i 40’erne (fylder 50 lige om lidt), og synes det er mega fedt det jeg har købt!

Jeg er super taknemmelig for al den energi du brugte på mig i dag, det tror jeg ikke bliver sidste gang! Jeg har købt for mange penge i dag, men jeg har sparet ligeså mange i fejlkøb. Du kan virkelig dit kram! Tak!

Ps. Hold da op hvor har jeg bare fået mega meget ros for mit tøj i dag på arbejde, den første kommentar var: “Dorte du har intet sort på” og “Hvor ser du bare godt ud” Rosen fortjener du, du fik mig til at stråle i går, og jeg prøver stadig tøj på kryds og tværs.

Tak for skønne lærerige timer, det er ikke sidste gang du skal afsted med mig, er igang med at sætte penge til side til næste gang. Kh.

Dorte

Workshoppen “Vær den bedste udgave af dig selv

Om det hedder Workshop med kant, Stylingworkshop – Vær den bedste udgave af dig selv, Inspirationsaften eller noget helt fjerde, er et fedt. Helle er fantastisk i sin formidling hele vejen rundt om kropsformer, stilkerner, pasformer, mode, trends, basis og alt midt imellem. Let forståeligt og helt nede på jorden.

Jeg forsøger så vidt muligt at deltage på mange af Helle’s arrangementer, fordi jeg ALTID får brugbar og ny inspiration med hjem. Arrangementerne er aldrig ens.

Søndag den 4. oktober 2020 hos Bruun-Bruun i Skanderborg var ingen undtagelse. En stylingworkshop i en corona-tid med 12 kvinder, der både skulle i makeup-artistens kyndige hænder og stylecoachens kyndige hænder.

Makeuppen, der var lagt hjemmefra, blev renset af, og ny makeup blev lagt med kyndig vejledning og/eller hånd af Mike Hjortlund. Nye produkter blev anbefalet og prøvet af alle og gav positive og overraskende resultater. Selv uerfarne makeup-brugere kunne se, at det gjorde en forskel. Mike er eminent til at lære fra sig om at lægge makeup, også til os kvinder 50+.

På Stylingworkshoppen fortalte Helle bl.a. om garderobens basistøj, de 80% basis og 20% spræl. Modellerne (os selv) blev vist, hvad et par sneakers kan gøre ved en nederdel, eller hvad en lang vest kan gøre ved et par jeans. Jeg tror de fleste blev lidt overraskede over, at der skal så lidt til.

Helle er også supergod til at give alternative løsninger til udfordringer med f.eks. fodtøj eller buksemodel.

Jeg bliver så glad, når jeg ser de andre deltagere få en øjenåbner af Helle, og finder ud af hvilke pasformer der er gode til dem, eller hvordan de kan style en kjole, så den også kan bruges til hverdag. Vi glemmer nemlig ofte selv at se muligheder og kombinationer, mig selv inkl. Ud af komfortzonen og gør noget andet end du plejer, siger Helle ofte til os.

Endnu engang må jeg konstatere, at stylecoachen (altid) har ret…. 😊, og denne gang har jeg hørt ordentligt efter og taget konsekvensen og sorteret ud i noget, som ikke harmonerede med mine proportioner.

Du kan altid være sikker på, at Helle hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Anette

Min bog “Vær den bedste udgave af dig selv”

Du reddede da lige mit klædeskab. Har sorteret efter din vejledning i bogen, og nu kan jeg både overskue og se alt mit tøj.
Tusind tak Helle – din bog er virkelig value for money.

Pia

Stilvejledning

Tusind tak for en fantastisk hyggelig og lærerig formiddag i butik Ønsketing.
Jeg er meget glad for din vejledning og du gav mig mange gode og brugbare råd.
Du altså bare go’ til det der Helle, og tak for din opmuntring.

Jette

Makeover

Hej søde, søde Helle!!! Nu er der gået et par uger siden min make-over hos dig. Jeg ville lige vente med at skrive en lille evaluering til dig, indtil jeg lige havde haft lidt tid til at leve med mit “nye look” Du har virkelig ramt plet. Alle mine veninder har rost mit nye udseende til skyerne. De synes du har ramt perfekt.
I weekenden var vi til oktoberfest i den lokale byhal sammen med over 200 andre, heriblandt ca. 40 af vores gamle og nye venner. Selv en del af mændene komplimenterede mit nye jeg (da vi kom og INDEN de blev fulde). “Jeg synes sgu, dit nye hår klæder dig rigtig godt”, “hvor er det smart til dig”, “du ser jo super godt ud” Ja selv naboen, mødre OG fædre jeg møder i skolen og børnehaven har  kommenteret yderst positivt. Selv en mandlig pædagog sagde “WOOOW, du ser sgu da godt ud, hvad fanden har du lavet???” Jeg har HVER dag klædt mig i mit nye tøj, både til hverdag og fest. Jeg har HVER morgen præsteret at tage makeup på (med det hele: hudpleje, foundation, øjenskygge, mascara osv.), trods jeg har 4 børn som skal være klar og afleveret til kl. 8!!!, samt sat/stylet håret til perfektion. Hver eneste dag både hverdag og weekend.Og det har føltes skønt at kunne træde ud af døren og vide, at man så godt ud og ikke lignede den sædvanlige hængte kat. Håber du vil viderebringe en stor hilsen, til min nye og meget kompetente frisør hos Birthe Gleerup. Hun fortjener også stor ros, og jeg skal også nok selv give hende ros, når jeg kommer derind igen Helle, du er fantastisk, du er dygtig, du kan dit kram og du skaber glæde og en helt ny friskhed og positivitet helt ind i hjertet. Af hjertet TAK PÅ GENSYN, skønne, fantastiske kvinde! De bedste hilsner og kærligste kram fra en meget tilfreds kunde.

Jannie

Deltager på Workshop Styling med KANT
Fra træningstøj til feminine snit og mønstre.
I mine mange år som underviser har træningstøjet været en fast del af mig. Lige indtil jeg mødte Helle Bille.
Via et netværk fik jeg et hint om en workshop med Helle som stylist og en frisør/makeupartist. Helle “solgte” denne dag på en måde som tiltrak mig, med hendes viden om hvordan tøj kan sammensættes og forklaring om hvad der passer til de forskellige kropstyper. Jeg var solgt.
Efter workshoppen ser mit hverdags tøj helt anderledes ud… stadig træner jeg i træningstøj, men så snart jeg kommer hjem skiftes det ud til mere feminint tøj – jeg føler mig som en prinsesse hver dag☀️

Anja

Garderobetjek
Tak for en super fantastisk formiddag i dit selskab 😊 Jeg synes det var sådan en dejlig seance sammen med dig! Jeg har allerede puttet t-shirten ind i bukselinningen og haft det første dress på som du viste mig.
Nu har jeg gået så længe og købt lange toppe for at skjule min mave, men det er slet ikke nødvendigt mere, et besøg af dig, fik maven til at forsvinde 😊
Og det overblik jeg har i min garderobe nu, det kan jeg slet ikke huske at jeg har haft. Og så skal der næsten ikke noget til for at fuldende min garderobe, det er så dejligt, kun nogle småting.
Så det var en rigtig dejlig oplevelse at have besøg af dig og jeg kan kun sige til andre der evt. overvejer et garderobetjek, skynd jeg at bestille Helle, for hun er helt suveræn.

Susanne

Deltager på Workshop Styling med KANT
Næst efter en Stilvejledning i en tøjbutik er Workshop med Kant det bedste til at lære, hvordan man styler sig eget tøj, fordi vi her må tage tøj med hjemmefra.
I små grupper ser vi hinanden i tøjet hjemmefra, lytter til dine stylingtips og bliver inspireret til vores egen garderobe.
Tak for en hyggelig efter middag i Companys Aarhus til Workshop med Kant. Selvom dert er 3. gang jeg er med, får jeg altid noget nyt med hjem, både på tøj- og makeup-fronten, også af det, der ikke koster noget – nemlig jeres råd og vejledning. Trenden ændrer sig med tiden, både for tøj og makeup, så det Mike fortalte for 2-3 år siden, er ikke gældende i dag.
I dag fik vi  bl.a. præsenteret nye produkter som erstatning for foundation, nyt eyelinerpodukt og prøver med hjem. Ren luksus.
Jeg kan aldrig få nok af tips og inspiration til min makeup og min garderobe – heller ikke din kompetente, ærlige og uvildige rådgivning og vejledning. Derfor har jeg også brugt dig adskillige gange til Stilvejledning i en tøjbutik.

Anette

Garderobetjek
Jeg oplevede dit besøg som MEGET inspirerende. Det kan godt være at vi ikke lagde så meget tøj i nej-bunken, men jeg tog straks fat i dit første forslag – nemlig at få mere bøjle-plads.
Inden jeg fik set mig om stod jeg med tøj på bøjler og prøvede at finde frem til nye sammensætninger.
Og du har fuldstændig ret, pludselig har jeg overblik over hvad det er jeg har – og vupti dukkede nye ideer og overvejelser om tilbehør op.
Skønt at første tanke når man kigger i skabet ikke er “åh nej, hvad skal jeg tage på” men mere “spændende, hvad skal jeg tage på”.

Så jo motivationen for at prøve noget nyt og tage fat i nogle af de andre forslag du kom med er helt i top lige nu.

Helene

Deltager på Workshop Styling med KANT
Jeg følte mig velkommen lige fra jeg ankom. Helle var god til hurtigt at sætte workshoppen i gang og være konkret. Mike var fantastisk med ansigt og hår. Masser af tips og spændende input og meget er allerede taget i brug.
Mike var god til at få os til at slappe af og stille spørgsmål.
Helle var meget inspirerende med tøj – do’s and don’ts på mange områder. Hun har virkelig givet mig nogle gode tips, som jeg kunne gå hjem og bruge med det samme. Og plads til spørgsmål, grin og hygge. Tak for en fantastisk workshop – den var bestemt både penge og tiden værd

Charlotte

Stilvejledning
Jeg er simpelthen nødt til igen at takke dig og være meget taknemmelig for mit stilskifte 🙂
Jeg var til et inspirerende foredrag om stilkerner med Tini Owild i går, og blev “spottet” til at blive kaldt op, da hun præsenterede den enkle stilkerne, da hun brugte forskellige deltagere til at illustrere stilkernerne.
Jeg er fuldstændig og helt overbevist om, at min nye stil kan “ses”, og at jeg ikke bare er neutral. Det er en dejlig fornemmelse. Det bliver også meget sjovere at købe tøj fremover.

 

Anette

Deltager på Workshop Styling med KANT
Helle og Mike – 1000 tak for en helt forrygende og fornøjelig eftermiddag med STIL MED KANT.
Helle og Mike I er et fantastisk team og havde 12 kvinder i jeres hule hånd 😉
Vi blev kærligt men bestemt rådet, vejledt og “skubbet” lidt til både i forhold til makeup og tøj.
Tak til mine med-kursister for jeres måde at være på. Håber vi ses igen 🤗 Jeg er klar næste gang 👍

Bettina

Stilvejledning i en tøjbutik
Tror da lige du har reddet min selvtillid omkring min krop og udseende. Tusind tak for hjælpen i går – hold da op det har været en fornøjelse. Jeg er så glad nu og er blevet rigtig glad for min krop. Fantastisk hvad små forandringer kan gøre. Jeg er i fuld gang med den store udmugning i mit tøjskab nu. Min mor kontakter dig for også at få sådan en tur  Kh. 

Ditte

Vejledning til Stylistdag i en tøjbutik
Mange mange tak for din hjælp hos Torben i Hadsund – jeg var så usandsynlig heldig, at du kunne bruge så meget tid på mig.
Det var en stor positiv oplevelse for mig, mere end du aner,  jeg har ligget i over en måned på morfin, du fik mig næsten til at glemme det. Jeg er så glad for, at du provokerede mig, og for det dejlige tøj jeg kom hjem med.
Idag var jeg nede med alt mit “mormor”-tøj, og købte så det andet sæt du viste mig (“baggy” jeans, lækker mønstret t-shirt + rød cardigan) du anbefalede. Desuden har mit garderobeskab fået en gennemgang mens jeg stadig kan huske alle dine råd.

Rita

Min bog “Vær den bedste udgave af dig selv”
Jeg er usikker når jeg køber tøj, og laver mange fejlkøb, men den her bog bliver min redning.
Der er mange ting, som er faldet på plads for mig og som nu giver mening efter jeg har læst bogen. Kh. 

Lone

Stilvejledning i en tøjbutik
Tak for et par dejlige og lærerige timer. Du var virkelig god til både at skubbe og respekterer – lige i rette mængder? Jeg vil med største fornøjelse anbefale dig til andre. Hilsen

L.B

Garderobetjek
Min eftermiddag med Helle var en fantastisk, sjov og spændende oplevelse. Blev bevidst om min stilkerne og hvad jeg skal gå efter af tøj.
Hele min sommergarderobe kan nu overskueligt hænge på en stang og der er blevet plads til vintertøjet et andet sted.
Meget blev sorteret fra og j
eg fandt ud af, hvordan jeg undgår fejlkøb fremover og vi fandt uendelig mange kombinationsmuligheder for det tøj jeg beholder. Bortset fra et par basic ting er der faktisk ikke brug for nyt i min sommergarderobe 🙂
Jeg sidder tilbage, lettet og glad for de mange nye kombinationsmuligheder, har fået en ny garderobe på den måde.
Og så er Helle afslappet og herlig at være sammen med! Tak!”

Helga

Garderobetjek
Jeg har været utrolig glad for din hjælp, og har yderligere kasseret dobbelt så meget, som du hjalp mig med. Jeg føler mig så lettet. Går og åbner skabe og skuffer, og glæder mig over, at det er blevet så meget mere overskueligt. Men jeg er ikke færdig, og om en lille uge går jeg det hele igennem igen, for så skal der fin-sorteres. Jeg har fået en del af mit tøj syet ind og omforandret, så det nu er helt Up to Date i snit og pasform. Det er nok det bedste jeg har gjort, for brugte slet ikke tøjet, da det ikke passede mig ordentlig. Jeg har fået et meget bedre overblik over min store garderobe, og kan se, at der er mange flere muligheder med mit tøj nu, når nu det hele ikke er så overvældende. Før gik jeg næsten altid i det samme tøj, fordi jeg ikke magtede at skulle dykke ned i alle skabe og skuffer. Tak for hjælpen. Hilsen en kunde med meget tøj

Stilvejledning i en tøjbutik
Tusinde tak for en rigtig, rigtig go formiddag….. med så mange aha-oplevelser.
Forventningerne blev da så helt og fuldt indfriet, og jeg gik derfra i en helt anden retning end jeg kom; at det er en helt anden facon tøj, jeg skal gå efter primært …. og derfor 1-2 numre mindre end jeg plejer. Fantastisk. Det var da også helt rart, at føle glæde ved at se sig selv i et spejl igen…..
Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke har gjort det her for laaaang tid siden. Masser af hilsener

Helle

Shoppinghjælp
Jeg vil blot sige dig 1000 tak for nogle fantastiske timer hos Busted i dag. Hvor er det dejligt at være i dit selskab og i dine kyndige hænder Jeg gik fra butikken knap 6500 kr. fattigere, men otte stykker lækkert tøj, et bælte og en halskæde rigere. Og det bedste er, at da jeg kom hjem, så synes jeg endnu bedre om det hele, da jeg kiggede i mit eget spejl Og du havde helt ret – min mand fik helt julelys i øjnene, da jeg tog den sorte kjole og mine pumps på. Det spiller bare og den skal HELT bestemt på til festen på lørdag Og jeg brød også min grænse og købte et par fine og dejligt bløde sandaler bagefter. De er SÃ… smarte til både de hvide og blå bukser, mine jeans, sorte bukser, nederdel, shorts og det hele. TAK for inspiration! Det er nok ikke sidste gang, jeg har været på shopping med dig. Vh. 

Kirsten

Shoppinghjælp til festtøj
Jeg vil lige sige dig tusind tak for en dejlig dag i Silkeborg. Du giver så mange gode råd og input, så man føler, at man kan erobre hele verden. I aften skal jeg være den bedste udgave af mig selv, takket være dig, og jeg glæder mig. Kh. 

Gitte

Garderobetjek
Jeg får så meget mere ud af min garderobe og efter et garderobetjek, blev der ryddet godt op. Heldigvis kan jeg sætte alt mulig sammen af det jeg nu har. Det føles virkelig dejligt at skabet ikke bugner af gammel tøj jeg alligevel ikke bruger.
Det jeg troede kun skulle bruges til fest, er nu også blevet tøj jeg bruger til hverdag. Helle lærte mig hvordan jeg kan sætte “fint” sammen med hverdagstøj og få en masse nye sæt tøj helt gratis 🌸
Et godt råd hun gav mig, husker jeg hver gang jeg køber nyt “Når du skal købe nyt tøj, så husk at spørge dig selv, har jeg mindst 3 ting der passer til”
Et råd der virkelig sparer mig for mange penge. Jeg er blevet mere bevidst i mit tøjkøb og ved nu hvad der passer til min kropstype.
Jeg er så dybt taknemmelig og glad for Helle kom forbi på min vej.
Selvom tøj er noget der er udenpå kroppen, så vækker det gode følelser indvendig. Farver har også en stor betydning for dit sind.
Stor anbefaling herfra hvis du vil føle dig endnu mere godt tilpas🙏

Anja

Shoppinghjælp
Jeg har shoppet med Helle 10 gange nu, hvert forår og hvert efterår. Jeg møder Helle i Århus, hvor vi har været i forskellige forretninger, det er så dejlig en oplevelse hver gang. Jeg har altid haft svært ved at finde ud af at købe tøj der passer sammen og kan mixes. Men det har Helle helt styr på. Første gang vi mødtes fik jeg lavet et Stylecard, så jeg vidste hvilke farver og pasformer der var gode til mig. Købte en masse lækkert tøj, som jeg aldrig selv ville ha fundet på, men følte mig så godt tilpas i det. Nu køber jeg slet ikke tøj mere, uden Helles hjælp, nyder bare at mødes med hende og lade mig blive overrasket og få mine grænser rykket lidt. Synes nogle gange tøjet ser for ungt ud til mig ( 59 år), men når jeg så får det på, er det bare så flot og smart. Jeg tager noget af mit eget tøj med når vi mødes, så det nye kommer til at passe med det jeg har i forvejen. Denne gang var vi atter ( for 4. gang) i Ønsketing i Vericentret, en meget lækker butik, hvor jeg blev overrasket med kage med 10 lys og med champagne. Dejlig overraskelse. Jeg skulle se på en kjole til min søns bryllup, og fandt en blå silkekjole som passede perfekt til mig, blev så flot.  Glæder mig til at få den på og bruge den til andre ting bagefter. Jeg manglede jeans og fik både blå og hvide, 2 lækre jakker og flere sommerbluser, et par flotte shorts som ligner en nederdel, alt passer sammen med det jeg har i forvejen. Så det blev til rigtig mange sæt. Skønt når man bare kan åbne klædeskabet, og alt kan bruges sammen. Jeg kan kun anbefale at gøre det, det er dejlige timer med en dejlig kvinde. Glæder mig til efteråret når jeg skal møde Helle igen.  

Karen Jørgensen

Stilvejledning i en tøjbutik
Tak for nogle fantastiske timer i fredags, tiden gik bare så hurtigt. Du gav mig en rigtig god aha oplevelse, hvor du kom med tøj, som jeg slet ikke havde forventet, jeg kunne bruge, men som bare så godt ud og jeg følte mig godt tilpas i. En af de bedste råd du gav mig, var det med, at man skulle have en basisgarderobe. Her bagefter kan jeg godt se, at det binder hele garderoben sammen. PS – jeg har fået de første kommentarer om, at jeg ser smart ud. 

H.T

Stilvejledning i en tøjbutik
Tak for sidst, det er i grunden fantastisk hvad 2 timer i det rette selskab kan gøre.
Jeg kom jo slæbende med en stor taske med mit eget tøj i – var meget i tvivl om jeg skulle, men er nu glad for at jeg havde noget af mit eget med.
Du så mig i tøjet, gav gode råd til hvordan det kan bruges på kryds og tværs; et smykke her og der, hvordan man skjuler, at man ingen talje har J og mange andre gode råd, som jeg her efterfølgende bruger – hver dag!

Da du kom gående med skjorter, jeg skulle prøve tænkte jeg: WHAT! Blomster, stærke farver og rynker – de var flotte – men ikke til mig! Heldigvis prøvede jeg dem – og endte ud med 3 skjorter, som jeg aldrig selv ville have købt – jeg ville ikke engang have prøvet dem. Jeg blev forelsket i den første jeg prøvede, stum ved nr. 2 (tænk at jeg kan stråle i en grøn skjorte…)  og den røde måtte jeg bare have. Jeg bruger de 2 af skjorterne hver uge og bliver lagt mærke til, får komplimenter – så jeg fortæller om min oplevelse hos dig. Den sidste skjorte venter på forår og jeg glæder mig virkelig til den skal i brug.
Tak for hjælpen Helle – jeg kommer igen, hvis jeg “går i stå” igen. Knus fra

Ina

Garderobetjek og shopping
Tusind tak for sidst. Det var særdeles lærerigt og imponerende ! Jeg vil ikke tøve et sekund med at bruge dig igen, hvis jeg føler mig på gyngende grund næste gang, der skal shoppes arbejdstøj ! Med mine nyerhvervede erfaring kan jeg se, at jeg har famlet meget mht. til tøj og stil. Jeg har været i den gode sælgers magt, da shopping aldrig har været min interesse og indkøb af arbejdstøj gerne klares i en frokostpause. Efter et længere sygeforløb og en krop, der er p.t. er gået fra “fit” til “små-dellet” skulle der ske noget. De stramme t-shirts (der synliggør deller) og de p.t. for stramme bukser, der resulterer i muffinfigur, skal skiftes med noget – men hvad? Step 1 – garderobetjek:
Dit falkeblik fik hurtigt sorteret i 3 grupper:

  • det der er for slidt/outdatet (i genbrugsposen med det samme)
  • det der er godt
  • det der skal prøves. Meget tøj blev prøvet – og foran spejlet fik jeg lært nogle af de basale ting omkring snit – hvorfor passer tøjet ikke til mig. Det meste røg i genbrugsposen.

Dernæst prøvede jeg mit gode tøj og fik øje for nye kombinationer. Da du var gået, var det noget tøj, du havde påpeget uhensigtsmæssigheder ved – og der røg mere i genbrugsposen. Kigger jeg på genbrugsposen, er der mange fejlkøb. Step 2: Shoppingtur:Medbragt tøj blev prøvet i kombination med nyt i butikken. Min Iphone er fuld af billeder, der viser muligheder for kombinationer på kryds og tværs – og hvordan jeg med små ændringer i accessories kan dresse op eller ned.  Billederne er studeret mange gange af både mig, min familie og veninder. Jeg er høj af alle de komplimenter, jeg har fået. Nu er jeg tøjmæssigt helt klar til en forhåbentlig snarlig tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Det var hver en krone værd! TAK Helle.

Anne Lisbeth

Makeover
Tusind tak for sidst, det var en super dejlig dag, lige bortset fra regnen. Har lige skullet fordøje al den nye inspiration, og må indrømme jeg havde lidt krise dagen efter og syntes pludselig ikke, at mit nye tøj var mig. Men nu har jeg lige prøvet det hele igen sammen med noget af det tøj jeg har i forvejen, og jeg er igen lige så glad og optimistisk som på min Makeover-dag. Det er vist bare med at kaste sig ud i det. Jeg er også så glad for min nye frisure og nyder at lege med forskellige udtryk. Jeg vil også gerne takke dig for din dejlige inspirerende måde at guide mig gennem Makeoveren på. Du er helt nede på jorden, god til at lytte, kreativ og inspirerende. Jeg var helt høj da jeg kom hjem. Jeg har ikke fået så meget respons fra mine omgivelser, for de havde forventet jeg blev en helt anden, og synes det er samme frisure som jeg før har haft, men det er netop det at jeg “ stadig er mig” der gør mig så glad…. og så har jeg fået inspiration til at lege med- og udvikle min stil. Jeg kan kun sige tak for en skøn dag i dine hænder og nu tør jeg igen prøve tøjet i butikkerne, så jeg har det bare så super! En fantastisk oplevelse at få din vejledning….. nu tør jeg kaste mig ud i forandringen og blive den bedste udgave af mig selv. Kan varmt anbefale andre at give sig selv sådan en dag med dig som stylist.

Ulla Kvejborg

Follow up på garderobetjek efter 2 år
Endnu engang tusind tak for rigtig go’ inspiration – jeg fik igen rykket på nogle grænser, og nu nyder jeg igen at tage tøj på om morgenen.
Jeg har indtil videre holdt “Et nyt sæt hver dag”-strategien, og jeg har “overvundet” min aversion mod min pudderfarvede skjorte, som faktisk var rigtig dejlig at have indenunder en anden trøje. Hvor er det fedt! Kh

Anne

Workshop-deltager
1000 tak for en skøn dag på jeres workshop. Endnu engang lærte jeg om tøj og makeup på en ny måde, og tror efterhånden også, at jeg begynder selv at kunne fornemme stil, basis ting, spræl og huske reglen med at man ikke skal købe noget uden det passer ind i 3 sæt tøj.

Dorthe Sørensen

Garderobetjek og stilvejledning i en tøjbutik
”Jeg har haft den store fornøjelse at have Helle Bille med på rundtur i min garderobe. Det tog mig lidt tid at samle mod til at blotte alle mine impulskøb, men heldigvis havde jeg intet at frygte. Helle Bille møder ind med et stort smil samt stor kompetence. For mig er det vigtigt, at jeg i tøjstil kan matche mine forskellige kunder og alligevel være mig selv. Helle Bille er velforberedt, hvilket kommer mig til gode som kunde. Jeg har valgt at gå all in og begyndte derfor med et garderobetjek efterfulgt af et stylecard og til sidst hjælp til shopping. Allerede efter garderobetjekket oplevede jeg suset. Aldrig har det været lettere at vælge tøj.

Jeg har nu lige præcis det tøj jeg skal bruge i mit skab og alt matcher, så fra at bruge lang tid med tøjprøvning og en følelse af, at mit ellers bugnende tøjskab, aldrig rigtig havde det jeg ville have på til, at jeg i dag kan vælge tøj på 2 minutter – en skøn følelse! Men hvad så når Helle igen er gået… kan jeg så selv vælge det rigtig tøj fremadrettet? Jeps, det kan jeg. Udstyret med et stylecard har jeg nu noter om min stilkerne, om detaljer jeg skal kigge efter, inspiration til butikker og tøjmærker samt tips til de få ting jeg kan spice min garderobe lidt op med. Egentlig kunne jeg godt være stoppet her, men jeg ville virkelig gerne gå hele vejen og bookede derfor Helle til en shoppingtur så jeg hurtigst muligt kunne få garderoben komplet. Helle guidede mig sikkert og trygt ud i at prøve tøj, som jeg aldrig selv ville have taget ned fra butikkens hylder. Det var en sand fornøjelse at opdage de nye muligheder åbne sig i fremtidens tøjvalg. Ja, jeg brugte nogle penge på shoppingdagen, men kom hjem med det jeg havde behov for, hverken mere eller mindre. Her nogle måneder efter kontakten med Helle nyder jeg dagligt at åbne mit garderobeskab, opleve at alt matcher og så tager det kun 2 min. at føle mig smart og velklædt. Går du selv med tanker om at gøre noget ved din stil og dit bugnende tøjskab, vil jeg på det varmeste anbefale dig at booke Helle til et kig og en dialog. I dag er mine tøjkøb begrænset til to gange årligt, og så nyder jeg hele året at kunne shoppe accessories så jeg kan dresse mit tøj op til fest, forretningsmøde og ned til hverdag og hygge.

Anita Hummelshøj Mikkelsen

Makeover
Vil bare lige sige tak for i fredags. Det var en meget overvældende og dejlig dag. Jeg har fået rigtig mange positive kommentarer i forhold til mit nye look, og jeg har allerede vænnet mig til det nye mig  Det lykkes mig faktisk også at tage på shopping lørdag formiddag – og jeg fik prøvet lidt forskelligt – og købt nogle gode ting til garderoben. Skabene derhjemme er blevet gennemgået og meget er smidt ud. Heldigvis havde jeg mange forskellige dele, som kunne genbruges i det nye look – og nu har jeg meget at mikse og matche med til forskellige udtryk.  Jeg lægger gamle Janne på hylden – og hun kommer ikke frem igen  Så TAK!

Janne

Stilvejledning i en tøjbutik
Jeg vil gerne sige dig mange tak for en formiddag i selskab med dig, din personlighed, viden og store engagement i at få åbnet mine øjne for hvilke muligheder der ligger i at tænke anderledes og ændre vaner når man tænker stil og valg af garderobe. Jeg har altid været meget traditionsbunden, og som de fleste nok et vanemenneske, når jeg kom ind i en tøjbutik, gik jeg efter samme farver og modeller. Men efter min kropsforandring i forbindelse med at jeg havde ændret figur til det bedre, og slankere så skulle forandringen fejres med at engagere mig med en prof. stylist, og få taget et tjek på, hvordan jeg bedst kunne tilgodese min nye figur, og få tøj som jeg føler mig godt tilpas i og viser min personlige stil. Jeg var nogle gange lidt skeptisk, når jeg så, hvad du synes jeg skulle prøve at iklæde mig, men måtte HVER gang anerkende det du havde set, ville være god stil og jeg ville føle mig godt tilpas i, og HURRA for at jeg var åben og sagde GO for at prøve det af. Kan varmt anbefale alle at tage kontakt til Helle Bille hos Unique Style, ikke kun for hendes kunnen, men hendes personlighed og troværdighed gør at man føler sig super godt tilpas og seriøst rådgivet.

Lillian Pabst

City Vest – Vinder af Stilvejledning
Hej Helle og City Vest. Tusind tak fordi jeg var den heldige der kom i Helles kyndige hænder. Jeg er fuld af nye indtryk og gode informationer, og mig der ellers ikke prioriterer tid til mig selv og shopping, skal nu ud og have en fed læderjakker, en blazer, et par fede baggy bukser og masser af forskellige kæder. Tænk at mindre end en time i Helles selskab har været så værdifuldt for mig. Tak for City Vest gavekortet, det blev brugt og en hel del mere! Nu skal jeg bare holde denne energi indsprøjtning kørende! Mvh.

Dorte

Garderobetjek
Mit garderobetjek og mit personlige stylecard gav mig et ordentlig skud inspiration og troen på mig selv. Så nu har jeg overblik, og det har givet mig en utrolig ro, at jeg ikke har mere i skabet. Det var rart at du skubbede til mig med din “60+” kategori, for det var lige det, der skulle til for at jeg fik ryddet op  og sorteret fra. Jeg har ikke fået købt noget som helst siden, og selvom jeg mangler nogle basis ting, har jeg besluttet, at jeg skal tage mig tiden til at finde min nye stil, og ikke gå på kompromis  Det er faktisk en utrolig fed beslutning – tak for hjælpen med at tage den beslutning.

Helle

Garderobetjek incl. personligt Stylecard
Det har været en rigtig god oplevelse at få ryddet ud i klædeskabet. Der var mange informationer på selve dagen, men det var rigtig godt at få ryddet ud og blive bekræftet i, at de ting jeg faktisk bruger er de rigtige, og at der som regel er en grund til at andre ting blev hængende i skabet. Det var også dejligt at opleve, at garderoben egentlig var okay, selv om der blev tyndet lidt ud. Jeg synes, jeg fik et andet syn på nogle af mine ting. Jeg har blandt andet fået gang i min gule bluse og har faktisk også brugt et rødt tørklæde med blomster. Det var godt at få at vide, at det egentlig mere er “kagepynten”, jeg skal koncentrere mig om mere end at købe en hel masse nyt tøj.

Jeg har været i gang og indtil videre er det blevet til 4 nye armbånd (læder/perler) og en lang kæde i forskelligt metal, så det kan bruges til flere ting. Det vil jeg helt sikkert fortsætte med og prøve mig frem  Jeg har læst Stylecardet igennem, og der er guidelines og forslag til flere nye butikker og mærker, som jeg vil undersøge og se hvad jeg kan bruge fremover. Tusind tak for en dejlig dag hvor jeg fik masser af vejledning på en sober og konstruktiv måde.

Kirsten

Workshop-deltager
Tusinde tak, Helle og Mike, for en helt igennem fantastisk dag i Ønsketing i Århus. Jeg fik virkelig mange øjenåbnere og tips, og ikke mindst fik Helle mig til at flytte nogle grænser og få et andet syn på mig selv. Jeg fik lært, at selv om jeg er glad for farver, behøver jeg måske ikke at have alle på,på en gang, men sætte dem lidt i system og bruge alle mine farver som “kant”. Lærte også meget ved at se og høre på de andre, som deltog…. Og Mike var også super god og dygtig. Helt nede på jorden og god til at gøre det hele forståligt. Skønt med ny viden (naturlig makeup) og ud med gamle vaner  Sådan en eftermiddag skulle alle kvinder forkæle sig selv med. Kærlig hilsen en stor fan.

Lise-Lotte Mortensen