“Kære Helle. Takket være dig er det i dag en fornøjelse at åbne klædeskabet. 1000 tak for din hjælp – vi ses igen. Kh. Gitte”

Jeg hedder Helle Bille

Jeg hedder Helle Bille og er certificeret Stylecoach. Jeg er uddannet hos Stylist og Mastercoach Tini Owild, Stylewise Academy, i København. Er gift med Peder og bor i Århus, sammen har vi 2 sønner.

Jeg har altid brændt for at arbejde med mennesker, mode og styling, og har arbejdet hos forskellige modebutikker i Aarhus, bla. Ditte K, Hørlyck Sko og Victoria 1&2, og Thevicshop.

Oprindeligt er jeg uddannet indenfor regnskab/revision og arbejdede en del år i forsikringsbranchen, indtil jeg blev påkørt af en spritbilist, som satte en stopper for min karriere. Det tog mig mange år at finde fodfæste igen og acceptere den person, jeg nu var og at jeg ikke kunne det samme som tidligere.

Et vendepunkt og en god beslutning

For 16 år siden havde jeg virkelig brug for forandring, følte jeg var gået i stå og var utilfreds med mig selv, hvilket gik ud over de nærmeste. På det tidspunkt arbejdede jeg i én af Aarhus’ bedste modebutikker, men havde også brug for at få “papir” på min kunnen.

Jeg var dengang ikke uddannet indenfor modebranchen, så jeg tog sagen i egen hånd. Jeg havde lige fået en opsang af en nær veninde om at tage mig sammen. Jeg kontaktede derfor Tini Owild, hvorefter jeg startede på hendes Stylecoach uddannelse.

Stylecoach Helle Bille, der hjælper dig med at finde din stil
“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, for den proces og selvudvikling det udløste var HELT FANTASTISK”

Det smitter af på opgivelserne

Jeg blev mere stilsikker og kom til at hvile i mig selv. Jeg blev tilfreds med livet igen. Men det allerbedste er den glæde jeg spreder rundt om mig, fordi JEG er blevet glad. Jeg elsker mit job og mig selv, som jeg er. Jeg er dybt taknemmelig over at have et arbejde som jeg elsker at vågne op til hver dag.

Jeg kan i år fejre mit 15 års “jubilæum” som stylecoach og det gør mig glad og stolt. Undervejs har jeg mødt mange skønne kvinder, som jeg har vejledt og hjulpet med stilvejledning, så de også er blevet glade og tilfredse med sig selv.

Den personlige kontakt betyder meget for mig, det er her jeg kan gøre en forskel og kan føle mit værd. At se et ansigt der stråler, når spejlbilledet viser den helt rigtig påklædning, er en smittende god følelse.

Helle Bille stylist for forskellige modebutikker

Styling i Danmark med trends fra den store verden

Jeg er stylist for en række forskellige modebutikker, hvor jeg også fungere som stylecoach til kundearrangementer. Her får jeg muligheden for at få tøjet i hænderne og se, hvad udbudet af tøj og stil er i de danske modebutikker.

Fagligt holder jeg mig opdateret ved at tage på årlige modemesser og trendseminar. Jeg bestræber mig på at komme afsted også når de udenlandske modemesser ligger indenfor Europas grænser.

De store modemagasiner vækker altid min interesse, og der er masser af inspiration og ny viden at hente. Jeg er naturligvis også medlem af diverse trendbureauer, så jeg kan være på forkant til sæsonerne.

“Personlig stil er en proces og det er mit arbejde, som Stylecoach, at hjælpe dig med at finde det tøj DU føler dig godt tilpas i :-)”

Jeg har forskellige måder at vejlede på, og een af dem er stilvejledning i butik. Det foregår direkte i butikken, hvor vi har tøj og accessories til rådighed.