“Vil bare sige tusind tak for en super fed dag – og til dig Helle – KONGE leveret”

Kropsform, snit og pasform

Efter flere år i samme branche kan du let blive en erfaren “hund” og arbejder mere sikkert og rutinepræget. At arbejde med mode og mennesker handler i særdeleshed om bevægelse og nytænkning. Pas på “plejer” ikke bliver din hverdag, og andre overhaler dig og din butik indenom. Det kan være grænseoverskridende og kræver mod at turde skabe en forandring, men det er her de store gevinster ligger for din forretning.

Gør dine ansatte til specialister

Dette kursus handler om at lære de forskellige kropsformer at kende, og vide 100% hvilket tøj du har i butikken som klæder den enkelte kundes kropsform.

Når jeg erfarer en passivitet blandt butikspersonalet ude i modebutikkerne, skyldes det ofte manglende faglig selvtillid. Lige præcis dér kan du gøre en forskel for dine ansatte. Giv dine ansatte selvtilliden tilbage gennem mere viden og større faglighed.

Vi er helt oppe og køre. Du gav os så meget energi og blod på tanden til at gå i gang med de ændringer du foreslog, og som giver så god mening

Høj succesrate = mere salg

Det handler om, at dit personale bliver lige så dygtige til at vejlede kunderne, som du er. Du skal helst ikke kunne mærke på din omsætning om du er tilstede eller ej. Derfor er faglig dygtighed så vigtig.

Jo højere succesrate din kunde har i prøverummet med det tøj hun prøver – jo større salg får du. Det handler i bund og grund om, at kunden får de rigtige modeller med i prøverummet fra start af, så hun ikke opgiver halvvejs og går uden et køb.

Mine piger har fået så meget selvtillid efter de var på kursus hos dig. De tør at gå til kunderne nu, da de føler sig meget bedre rustet på kropsform, snit og pasformer i tøjet
makeover pakke 2

Jeg tilbyder

Kurset tilpasset dig, din butik og dit personale, og foregår i din butik, hvor der arbejdes med dine varer.
Al undervisning foregår både på PowerPoint og efter “learning by doing” metoden, dvs. både teori og praksis.

Det er den bedste investering jeg har gjort, for selvom jeg har været i branchen i 30 år, så har jeg lært hvem mine kunder er og at købe tøj ind til butikken, som passer mine kunders kropsform

Kurset – Kropsform, snit og pasform

Et kursus om kropsformer, snit og pasformer, hvor du og dit personale får alle de faglige teknikker på plads.

I lærer at spotte kundens figur og have de generelle retningslinier klar, når hun træder ind i butikken, så I på forhånd ved, hvilket tøj I skal finde frem, når hun får brug for hjælp.

De vigtigste redskaber indenfor styling og salg er snit, pasform og de generelle retningslinier for kundens figur. Når de sidder på rygraden, vil både du og dit personale være fagligt skarpere i jeres  salgsarbejde og det vil kunne mærkes på bundlinien.

Med dette kursus kommer I alle på forkant med jeres  kunders behov, og I vil udvise faglig selvtillid overfor kunderne og opnå hurtigere fortrolighed og tillid, når kunden føler at jeres faglige viden er i orden.

Du har givet mig så meget viden om, hvad de forskellige snit og pasformer i tøjet betyder. Ikke engang på fagskolen lærer vi det, selvom vi hver dag står og skal vejlede kvinder. Tusind tak for det og jeg føler mig meget bedre rustet til at hjælpe vores kunder nu

Kurset indeholder:

  • Få styr på kropsformerne, som Timeglas, Dråbeform, Firkantet og Æbleform
  • Hvilke snit klæder de enkelte figurer
  • Generelle retningslinier, hvad er HOT or NOT til f.eks. stor barm, brede hofter, topmave, lille højde osv.
  • Gennemgang af snit, pasformer og skæringer på tøjet, og hvad gør det for kunden
  • Øvelser i tøjstyling af de 4 kropsformer, så du er klar til de rigtige kunder
  • Du får en flot kursus-mappe, indeholdende alt det som vi har gennemgået på kurset, som du og dit personale kan bruge løbende som opslagsmappe

Et kursus hvor du og dit personale i den grad får styr på det faglige, så I altid fremstår som dygtige og kompetente vejledere overfor jeres kunder.
Lad os finde den løsning, der øger salget i din forretning.

Pris 12.500 – for kurset Kropsform, Snit og Pasform

Prisen er excl. moms og kørsel.

Ring gerne til mig for yderligere oplysninger på
26 28 11 42.

Ved køb af begge kurser på en gang gives der 20% rabat.