“Tusind tak for en fantastisk aften i vores butik. Vores kunder var vilde med dig og din viden. Du taler i øjenhøjde, så alle kan forstå dét du siger, og dine tips er så brugbare”

Event/Stylingaften

Invitér dine kunder til en uforglemmelig aften i din butik

Tøj og mode handler ikke kun om tidens trend, men også om følelser. Det er følelsen omkring tøjet, som dine kunder går efter, når de prøver dit tøj i butikken.

Dine kunder vil gerne inspireres, vejledes og ønsker at få en oplevelse. En kunde føler sig tryg i at vide, at hun er værdsat hos dig. Du giver din kunde en følelse af at være speciel og samtidig være i kyndige hænder.

Lav et styling arrangement i din butik for dine kunder, hvor de kan se tidens trend, prøve dine varer og få en uforglemmelig oplevelse.

Giv dine kunder lidt af dit drive

Dit engagement og drive smitter af på dine kunder, og det gør at de kommer igen og igen hos dig. Dine kunder vil ELSKE at få en fed aften i deres yndlingsbutik. En aften hvor de får masser af inspiration i alt det lækre tøj du har i butikken. Et arrangement der leverer masser af gode og brugbare råd til styling. Råd som dine kunder kan tage med sig hjem, og som efterfølgende vil kunne hjælpe dem hver eneste dag.

Sikke en aften og energi der var, både fra dig og vores kunder. Det er absolut ikke sidste gang at vi holder kundeaften med dig, for vores kunder har rost dig til skyerne

Den særlige oplevelse

Giv dine kunder en FED oplevelse, hvor jeg som stylist kommer og fortæller, hvad tøj og stil betyder for os kvinder. Vi viser dem dit lækre tøj, så de bliver inspireret. Vi giver dem modet til at prøve noget nyt og en smule anderledes, end det de plejer at købe.

Jeg har aldrig haft et arrangement i min butik, hvor jeg har solgt så mange bukser. Kunderne var vilde med dine stylinger og at du fortalte om bukser som skjuler maven

De vil elske det – and you know it…

Vi planlægger selve aftenen i fællesskab, så det passer til dine ønsker og din butik. Du kommer til at give dine kunder lige præcis den oplevelse du synes de fortjener.

Gør dine kunder til noget specielt ved at give dem oplevelser, som de ikke får andre steder. De vil elske dig for det og forblive trofaste kunder.

Du er den perfekte speaker til et modeshow, med al den viden du har om kropsform og styling. Du tryllebinder publikum med din humor og dit glade sind

Forslag til et styling arrangement i din butik:

  • Fokus på de 4 forskellige kvindefigurer (illustreret ovenfor) Kvinder elsker at få at vide hvilken figur de har
  • Hvilke snit og pasformer i tøjet, som passer til hver figur, som vi viser på 4 forskellige kvinder, som repræsenterer hver figur
  • Jeg viser og fortæller om, hvordan man skjuler dét som ikke ønskes fokus på, ved at fremhæve noget andet – flyt fokus!
  • Accessories! Hvorfor er tilbehøret så vigtig en del af stylingen?
  • Og hvordan bruges tilbehør? Kunderne får vist hvordan tøjet dresses op og ned kun ved hjælp af tilbehør

Jeg deltager også efter aftenens program, så jeg kan vejlede og hjælpe dine kunder i butikken.
Så snart kunderne kommer i gang med prøvning og styling af aftenens gennemgang kan vi rådgive i fælleskab.

Pris 6.995 – for Stylingaften i din butik ex. moms og kørsel

Pris efter aftale – for et Modeshow, hvor jeg skal style dine modeller

Ring gerne til mig for yderligere oplysninger på 26 28 11 42.

Ved aflysning af arrangementer indenfor 14 dage før opkræves et gebyr på 50% af den aftalte pris.
Ved aflysning indenfor 1 uge før faktureres det fulde beløb.