“Fantastisk. Det var da også helt rart at føle glæde ved at se sig selv i et spejl igen…..
Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke har gjort det her for laaaang tid siden. Masser af hilsener, Helle”

Stilvejledning i en tøjbutik

Mange kvinder er dømmende overfor sit eget spejlbillede, og tænker mere på, hvordan noget skjules fremfor om et par andre bukser ville sidde bedre. Er du en af dem, der kun ser de mindre gode ting ved din kropsform, så har du mulighed for at lære noget helt nyt.

Alt den viden du skal bruge

Med en stilvejledning i en tøjbutik får du alt den viden du skal bruge, for at komme til at smile til dig selv i spejlet igen. De tricks der får dit fokus i en helt anden retning og som i fremtiden vil hjælpe dig til at gå uden om tøj, der ikke gør noget godt for dig, din figur og dit humør.

Jeg lærer dig hvordan du kan bygge et sæt tøj op fra bunden, og jeg viser dig hvad små forandringer kan gøre. Du får også viden i hvordan du kan variere over den samme grundgarderobe.

Jeg er helt oppe at køre 😄….Tusind tusind tak Helle – jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er. Jeg har brugt så mange år på at være utilfreds med mig selv og have fokus på de forkerte ting, og så skulle der ikke mere til end en session med dig – TAK 🙏

Lær at klæde dig efter din figur og få en AHA-oplevelse

At se godt ud handler ikke om størrelse. Det handler om at klæde sig efter din figur. Dét lærer jeg dig og viser dig hvilken forskel det gør at flytte fokus væk fra de “ømme” punkter vi alle har. Vi taler også om farver, former og stil i stedet for motion, armbøjninger og slankekure. Det drejer sig om dig og at få dig til at se brand godt ud.

Der findes tøj til alle kropsformer og det er “dagens mission” at finde alt det der klæder dig og din kropsform. En fyldig mave skal have lange linier i tøjet. Og brede lår skal undgå bukser med detaljer på lårene.

Hos mig lærer du at klæde dig efter din kropsform og at være den bedste udgave af dig selv.

Min mavedelle er virkelig VÆK – og blot ved at du viste mig nogle andre bukser end dem jeg plejer at købe – nu kan jeg både putte blusen indeni og have bælte på 😍  Kan kun sige GØR DET – altså book Helle og få en stilvejledning, så du ikke spilder din tid i så mange år som jeg har gjort 🤗 kh. Charlotte

Stilvejledningen foregår i en aftalt tøjbutik

Stilvejeledning i tøjbutik i Busted i silkeborg

Jeg har aftaler med en række tøjbutikker fordelt i østjylland. Det betyder at vi kan mødes i den butik, der passer bedst til dig.

Alle butikker har fingeren på pulsen, når det gælder trend, mode og forskellige pasformer. Det betyder at vi trygt kan lege med det tøj, der er i butikken og du kan få en masse gode råd med hjem. Alt uforpligtende overfor tøjkøb.

Det får du med en stilvejledning i en tøjbutik:

  • 1 1/2 eller 2 timer med din egen personlige stylist, hvor du ikke har købetvang. Du får en vejledning du kan stole på, og som kan bruges resten af livet
  • Grundig gennemgang af tøj, snit og pasformer, der klæder din figur (og du må gerne tage noget af dit eget tøj med)
  • Styr på hvad du fremadrettet skal gå efter, når du køber tøj
  • Set dig selv med “nye øjne”, når vi prøver din stil med tøj fra butikken
  • Styr på farver og tilbehør – alt det der vil klæde dig
  • Lært hvordan du varierer din stil kun ved hjælp af tilbehøret
  • Svar på alle dine spørgsmål. Jeg er 100% ærlig og på din side

Jeg giver dig opskriften på, hvor lidt der skal til, for at du får styr på tøj, stil, farver og tilbehør. Dine vaner rykkes og du vil elske det.

Pris 1.000,- for 1,5 time og 1.350,- for 2 timer

Ring gerne på 26281142 for yderligere oplysninger.

Bestil din stilvejledning ved at sende en mail til  helle@uniquestyle.dk
Skriv Stilvejledning i emnelinien, og så vender jeg hurtigt tilbage til dig.

Stilvejledning i en tøjbutik foregår på hverdage og indenfor butikkens åbningstid, og du må gerne tage en veninde med, hvis du føler dig bedst tilpas med det. Kan mod tillæg bookes på lørdage.

Har du brug for den helt store shoppingtur, hvor vi går fra sted til sted og finder alt det du mangler til din garderobe. Klik på knappen og læs mere om min hjælp ved en Shoppingtur