“Det allerbedste er din gode energi, som stråler igennem på alt hvad du laver. Inspiration, trends, farver og tilbehør, og ikke mindst Spørgedagen i Universet, hvor medlemmerne har gode spørgsmål og tips”

Helles UNIVERS

Mit UNIVERS er et medlemskab, hvor jeg tager dig med ind i min private atmosfære af tøj, sko, smykker, stil, hår og makeup – ja alt hvad sådan en stylecoach som mig arbejder med, bruger privat, og ikke mindst vejleder min kunder i.
Jeg startede Helles UNIVERS 1/9-2021 og der er nu over 150 kvinder som er medlem i gruppen.

Du får mine insider-tips

Som medlem får du hver måned et hoved-tema, mine tips og tricks, samt mine 13 års erfaringer, som stylecoach. Jeg deler med dig alt det jeg selv finder rundt omkring, både i ind- og udland. Kommer med stylingstips og inspiration gennem videoer, og deler billeder af det jeg selv køber og viser, hvor det er købt.

Du vil til hver ny sæson få en opdatering på modens trend, og hvad der stadig holder på den lange bane. Dét og meget mere, hvad der lige er fokus på eller hvad du som medlem gerne vil vide noget om.

Live-magasin

Helle’s UNIVERS er som et LIVE-magasin, hvor du kommer med i min lukkede gruppe inde på Facebook, hvor al aktivitet i universet foregår. Her poster jeg billeder og videoer med tilhørende stilvejledninger. Her kan du også få svar på dine spørgsmål på den månedlige spørgedag, og gøre brug af de andre medlemmers spørgsmål og svar.

“Tak for dine ærlige og nede på jorden formidlinger af mode, tips, styling og store viden om farver, mønstre, kropsformer og meget andet. Nu har jeg både din bog og universet her at “slå op i” og vende tilbage til.
Jeg er så glad for at være med i Helles UNIVERS og for alle de tips og idéer du kommer med til os medlemmer. Det er meget bedre og mere inspiration end jeg får i damebladene. Du er så dejlig jordnær og forstår at forklare tingene så os almindelige kvinder, som ikke går op i mode, forstår det. Elsker alle dine videoer, for så kan jeg tydeligt se, hvad du forklarer os. Jeg har fundet mange “nye” sæt i mit eget skab, bare ved at være med her i Universet. Tak for det og for alle de penge jeg løbende sparer på tøj, som jeg ikke får brugt.

VIP medlemsfordele

Mine medlemmer betyder meget for mig og er VIP’s, og derfor vil jeg gerne forkæle dig løbende med fordele i form af rabataftaler og gode tilbud fra lækre butikker. Hver måned er der en konkurrence, hvor du virkelig kan vinde en lækker ting, såsom sko/støvler, en vinterfrakke, jeans, solbriller, hudplejeserie og ikke mindst sæsonens nye tøj.

“Jeg nyder meget at følge med i, hvilke tendenser og stilarter du viser. Så er det nemlig, at det sår et frø, som dukker op, når jeg selv skal købe tøj. Og jeg bruger også meget, når du viser lidt om, hvordan man sætter ting sammen. Det er tit anderledes end det jeg selv ville have gjort, og det er så givende – så bliv ved med det”

Helt nede på jorden

Jeg er helt nede på jorden og også den måde jeg kommunikerer på overfor for dig, så du altid føler dig tryg, uanset om vi mødes til personlige stilvejledninger eller inde i UNIVERSET.

Min mission er at kunne dele al min viden med dig i trygge rammer, som der er i mit UNIVERS, sammen med alle de andre skønne kvinder som er medlem.

Helle's UNIVERS
“Jeg synes det er super hyggeligt og lærerigt at være med i Universet. Jeg synes efterhånden at jeg har “Helle med i lommen” når jeg er ude og kigge tøj – jeg kan tydeligt høre “undgå alt for oversize til dig Lone. Du drukner jo i det” og “kig på om snittet klæder dig Lone. Det er ikke nok at du er vild med farven”. Og sådan bliver det ved og ved 😃.
Helt uden Helle selv ved det, har hun reddet mig fra flere fejlkøb. Jeg har til gengæld udvidet med et par ting, jeg nok ikke ellers ville have købt – og fået flere komplimenter ✅. Der er ingen risiko for, at jeg melder mig ud foreløbigt 🤩 Kh. Lone “

For et månedligt medlemskab får du:

  • Mine helt private stylingtips, som jeg kun deler i UNIVERSET i form af billeder og videoer
  • Inspiration til hver sæsons tøj, sko, smykker osv.
  • 1 månedligt tema som f.eks. kan være sæsonens mode, stylinger efter kropstype, Garderobetjek, makeuptips, brillevejledning, overtøj og sko/støvler
  • 1 månedlig videoforedrag om et udvalgt tema
  • 1 månedlig “spørgedag” hvor du kan få svar på dine stylingspørgsmål
  • 1 månedlig konkurrence, hvor du virkelig kan vinde lækre præmier, såsom støvler, frakker, tøj, solbriller, cremer og makeup
  • Medlemsfordele i form af faste rabatter til butikker og webshops
  • Al aktivitet foregår inde i en lukket gruppe på Facebook, så du skal have en Facebook-profil for at kunne se mine opslag

Du betaler 49,- pr. måned i et løbende abonnement UDEN nogen former for binding.

Du kan til hver en tid frit opsige abonnementet ved at sende en mail til mig.

Du bliver medlem af den lukkede FB-gruppe Helles UNIVERS hvor al aktivitet i mit UNIVERS foregår.

Kom med i Helles UNIVERS og lad mig inspirere dig og din stil, sammen med alle de andre skønne kvinder som allerede er medlem af UNIVERSET 🤗

For kun 49,- pr. måned får du masser af stilvejledning, fif, tips og ny inspiration til din stil.