“Det allerbedste er din gode energi, som stråler igennem på alt hvad du laver. Inspiration, trends, farver og tilbehør, og ikke mindst Spørgedagen i Universet, hvor medlemmerne har gode spørgsmål og tips”

Helles UNIVERS

Mit UNIVERS er et medlemskab, hvor du kommer helt ind i min private atmosfære af tøj, sko, smykker, stil, hår og makeup – ja alt hvad sådan en stylist som mig arbejder med og bruger privat.

Du får mine insider-tips

I mit lukkede univers/forum får du mine insider-tips fra modebranchen, og deler med dig alt det jeg selv finder rundt omkring, både i ind- og udland. Kommer med tips og inspiration, deler billeder af det jeg selv køber og viser, hvor det er købt.
Du vil til hver sæson få en opdatering på modens trend, og hvad der stadig holder på den lange bane. Dét og meget mere, hvad der lige er fokus på eller hvad du som medlem gerne vil vide noget om.

Live-magasin

Helle’s UNIVERS er som et LIVE-magasin, hvor du kommer med i min lukkede gruppe inde på Facebook, hvor al aktivitet i universet foregår. Her poster jeg billeder og videoer med tilhørende stilvejledninger. Her kan du også få svar på dine spørgsmål på den månedlige spørgedag, og gøre brug af de andre medlemmers spørgsmål og svar.

“Det er inspirerende når du bruger tøj fra dit eget klædeskab. Så tænker jeg ihverfald tit, mon du kan finde noget lignende i mit skab. Mange tak for gode råd og tips”
“Jeg er super glad for det hele i dit Univers. Synes du kommer rundt om så mange ting, som giver mig rigtig god inspiration og tips til at få brugt mit eget tøj

VIP medlemsfordele

Mine medlemmer betyder meget for mig og er VIP’s, og derfor vil jeg gerne forkæle dig løbende med fordele i form af rabataftaler og gode tilbud fra lækre butikker. Hver måned er der en konkurrence, hvor du virkelig kan vinde en lækker ting, såsom sko/støvler, en vinterfrakke, jeans, solbriller, hudplejeserie og ikke mindst sæsonens nye tøj.

“Jeg nyder meget at følge med i, hvilke tendenser og stilarter du viser. Så er det nemlig, at det sår et frø, som dukker op, når jeg selv skal købe tøj. Og jeg bruger også meget, når du viser lidt om, hvordan man sætter ting sammen. Det er tit anderledes end det jeg selv ville have gjort, og det er så givende – så bliv ved med det”

Helt nede på jorden

Jeg er helt nede på jorden og også den måde jeg kommunikerer på overfor for dig, så du altid føler dig tryg, uanset om vi mødes til personlige stilvejledninger eller inde i UNIVERSET.

Min mission er at kunne dele al min viden med dig i trygge rammer, som der er i mit UNIVERS, sammen med alle de andre skønne kvinder som er medlem.

Helle's UNIVERS
“Jeg elsker dit UNIVERS for du er fantastisk til at inspirere, så man selv kan sætte sit tøj sammen på en god måde. Du giver mig så mange nye idéer til mig egen garderobe og jeg får sat mit tøj sammen på nye måder, som jeg aldrig selv havde tænkt på”

For et månedligt medlemskab får du:

  • Mine helt private stylingtips, som jeg kun deler i UNIVERSET i form af billeder og videoer
  • Inspiration til hver sæsons tøj, sko, smykker osv.
  • 1 månedligt tema som f.eks. kan være sæsonens mode, stylinger efter kropstype, makeuptips, brillevejledning, overtøj og sko/støvler
  • 1 månedlig videoforedrag om et udvalgt tema
  • 1 månedlig “spørgedag” hvor du kan få svar på dine stylingspørgsmål
  • 1 månedlig konkurrence, hvor du virkelig kan vinde lækre præmier, såsom støvler, frakker, tøj, solbriller, cremer og makeup
  • Medlemsfordele i form af faste rabatter til butikker og webshops
  • Al aktivitet foregår inde i en lukket gruppe på Facebook, så du skal have en Facebook-profil for at kunne se mine opslag

Du betaler 49,- pr. måned i et løbende abonnement UDEN nogen former for binding.

Du kan til hver en tid frit opsige abonnementet ved at sende en mail til mig.

Du bliver medlem af den lukkede FB-gruppe Helles UNIVERS hvor al aktivitet i mit UNIVERS foregår.

Kom med i Helles UNIVERS og lad mig inspirere dig og din stil, sammen med alle de andre skønne kvinder som allerede er medlem af UNIVERSET 🤗

For kun 49,- pr. måned får du masser af stilvejledning, fif, tips og ny inspiration til din stil.

Køb dit medlemskab til Helles UNIVERS her