“Det var en rigtig dejlig oplevelse at have besøg af dig og jeg kan kun sige til andre der evt. overvejer et garderobetjek, skynd jeg at bestille Helle, for hun er helt suveræn. Kh. Susanne”

Garderobetjek

Garderobetjek er den form for hjælp jeg yder allermest. Det kan være en udfordring at invitere mig indenfor i dit klædeskab, men jeg lover dig, at jeg ikke kommer for at pege fingrer eller spørge, hvorfor du har købt noget bestemt tøj. Min hjælp består i at skabe overblik i din garderobe, og at du undgår fejlkøb fremover.

Med et garderobetjek kigger vi på din tøjstil og på snit/pasform. Vi kigger på hvad du har af sko, tasker og accessories og vi ser hvilke farver der er rigtig gode til dig.

Nu har jeg gået så længe og købt lange toppe for at skjule min mave, men det er slet ikke nødvendigt mere, et besøg af dig, fik maven til at forsvinde 😍 – og det overblik jeg har i min garderobe nu, det kan jeg slet ikke huske at jeg har haft.

Bliv klar på hvilke snit og pasformer der er gode til dig

Den bedste og mest praktiske garderobe får du ved at have tøj, du kan bruge på kryds og tværs. Det kan jeg hjælpe dig med, så du kan blive inspireret i fremtiden, til at vælge det tøj du har det godt i og ser bedst ud i.

Et garderobetjek handler ikke nødvendigvis om at smide ud, det handler meget mere om at få en ny garderobe med dit “gamle” tøj.

ved et garderobetjek kigger vi på din tøjstil og finder nye tøj kombinationer

Du bruger kun 20% af din garderobe

Åbner du ind i mellem dit kædeskab og laver dit eget garderobetjek, uden at finde noget som helst at tage på. Selvom dit klædeskab bugner af tøj.

Det er ikke noget nyt fænomen at vi gemmer noget af det gamle tøj vi godt kan lide. Det passer måske ikke ind i moden lige nu, men du har altid elsket den bluse og de bukser, og en gang bliver de nok moderne og brugbare igen. Men i virkeligheden ved du godt, at det ofte ender i ønsketænkning og realiteterne er anderledes.

Undersøgelser har vist at vi kun bruger 20% af det vi har hængende i vores garderobe – resten forstyrrer vores overblik. Jeg kan hjælpe dig med at få skabt overblik i dit klædeskab.

Jeg har lært de basale ting omkring snit og hvorfor tøjet ikke passer til mig – hilsen Anette

Mærk nydelsen ved at åbne dit klædeskab

Det vigtigste i din garderobe er overblik. Du skal nyde at åbne dit klædeskab og se det hele hænge overskueligt på sin stang.

Det gør du ved kun at have dét tøj hængende som du bruger, det tøj du kan passe og det tøj som gør noget godt for dig. Dine outfits skal passe til den stil du ønsker.

Det er dét jeg hjælper dig med, nemlig at skabe overblik, så du hver dag kan åbne dit skab, se tøjet og mikse det på nye måder, så du får følelsen af at blive en ny kvinde med det, du allerede har i skabet.

Jeg har nu præcis det tøj jeg skal bruge i mit skab og alt matcher – hvor før mit skab bugnede af tøj jeg ikke kunne overskue. Hilsen Anne

Det får du ved et garderobetjek:

  • 3 timer hjemme hos dig
  • Gennemgang og sortering af dit tøj – hvad fungerer for dig og hvad fungere ikke længere
  • Definition af din stilkerne – det feminine look, den klassiske stil, boheme stilen, en enkel påklædning, Den rå type eller den mere afslappede stil
  • Typebestemmelse af din kropsform
  • Inspiration til hvilke snit/pasformer der passer din figur bedst og hvilke du bør undgå
  • Sammensætning af dit tøj på nye måder, så dit tøj føles som nyt igen
  • Viser dig hvordan du får en “fed” stil
  • Forslag til, hvad du evt. mangler i din garderobe

Inden vi mødes udfylder du et skema, så jeg kan være forberedt til at hjælpe dig bedst muligt.

Nyt Nyt Nyt

Til dig som bor langt væk fra Aarhus, så har du nu muligheden for at købe et FaceTime Garderobetjek, som foregår via computer/iPad/iPhone, hvor jeg guider dig igennem dit klædeskab, ligesom hvis jeg står ude hos dig. Prisen er den samme MEN du får 4 timers konsultation i stedet for 3 timer som ved et almindeligt garderobetjek.

Pris 2.595,-

og ring gerne til mig for yderligere oplysninger på 26 28 11 42.

Bestil dit garderobetjek ved at sende en mail til  helle@uniquestyle.dk
Skriv Garderobetjek i emnelinien, så vender jeg hurtigt tilbage til dig.

Der pålægges kørselstillæg ved mere end 50 km. fra Aarhus.

Du har mulighed for at tilkøbe et personligt Stylecard, hvis du ønsker at få alle informationer på skrift. Det kan være svært at huske det hele, når jeg er gået igen. Klik på knappen for at læse mere om det personlige stylecard