“Fed fed fed aften! Blev bare så meget klogere på vores  kropsform og hvordan vi skal klæde os. Lærte også hvordan vi styler os til hverdag og fest – blot ved at bruge tilbehør. Hilsen en flok tøzer fra Skanderborg”

Venindeaften

Har du og dine veninder lyst til en aften sammen med mig. Jeg tilbyder denne mulighed fordi det er sådan en rar måde at inspirere på.

Konceptet venindeaften byder på en gennemgang af kropsformer og generelle retningslinjer for mode og stil. Undervejs fortæller jeg også hvorfor tilbehøret kan gå hen og blive den vigtigste del i jeres påklædning.

En venindeaften er en aften, hvor det handler om jeres personlige udstråling. Et overflødighedshorn af inspiration til styling, uanset om man er den spinkle med smalle hofter eller er indehaver af en mere pæreformet krop.

Venindeaften med masser af tips fra stylecoachen
Fed, fed, fed og lærerig aften – og som aften skred frem forstod vi hvordan man hurtig kan skifte stil afhængig af, hvad behovet er
venindeaften med tips omkring tasker og tilbehør

Tilbehør har masser af muligheder

Jeg viser jer hvordan i bruger tilbehør på tværs af outfit, men også hvilke forskelligt tilbehør der passer godt til forskellige kropstyper.

Det overrasker ofte, når man kan se hvordan en halskæde kan ændrer et helt outfit. Der kan leges lidt med hvordan tasken bæres og hvordan fodtøjet kombineres så et sæt tøj kan dresse op og ned alt efter lejligheden og humøret.

venindeaften med ideer til brug at tilbehør, støvler og tasker
Helle fik det til at lyde enkelt og simpelt, at klæde sig feminint, uanset hvor din arbejdsplads er – et dilemma vi 25 ingeniører har gået og tumlet med i MANGE år. Ligeledes fik hun guidet os igennem de forskellig kropstyper og hvordan man skjuler det man ikke er vild med.
Vi kan varmt anbefale Helle – hun gør det på sin egen måde og får det hele til at lyde simpelt og enkelt – og derved husker man det – ikke kun når man står op om morgen og skal have tøj på, men også når man står ude i en tøjbutik og skal have udvidet garderoben. Hilsen Birgitte Torben

På en veninde aften får I:

  • Få svar på alle jeres spørgsmål om snit, kropsfigur, farver og trends
  • Lærer at dresse op og ned med tilbehør, så I nemt kan skifte stil og følge moden uden de store investeringer
  • Få tjekket dit tøj – hvad er do’es and don’ts?
  • Gode makeup-tips
  • Jeg tager udgangspunkt i jeres eget tøj.
  • Min. 10 deltagere

I skal medbringe min. 2 stk. tøj hver, som jeg gennemgår med jer hver især. I finder ud af, om tøjet rent faktisk passer til jeres figur og hvad I bør investere i fremover

Ring til mig på 26 28 11 42 og lad os snakke om, hvordan du får arrangeret en hyggelig styling-aften med dine veninder.

En Venindeaften kan også foregå ude i en tøjbutik, hvor jeg præsenterer sæsonens mode, trend og stil, og viser jer hvilket tøj, der passer til de forskellige kropsformer.

Pris efter aftale og ved aflysning af arrangement indenfor 14 dage før opkræves et gebyr på 50% af den aftalte pris.
Ved aflysning indenfor 1 uge før faktureres det fulde beløb.

Hvis du er mere interesseret i din helt egen private styling med mig alene, så klik videre og læs om stilvejledning i butik.