Stilvejledning i en tøjbutik

Hjem/Stilvejledning i butik/Stilvejledning i en tøjbutik

Stilvejledning i en tøjbutik

1.000,00 kr.

Mange kvinder er dømmende overfor sit eget spejlbillede, og tænker mere på, hvordan noget skjules fremfor om et par andre bukser ville sidde bedre. Er du en af dem, der kun ser de mindre gode ting ved din kropsform, så har du mulighed for at lære noget helt nyt.

Med en stilvejledning i en tøjbutik får du alt den viden du skal bruge, for at komme til at smile til dig selv i spejlet igen. Du får tricks der flytter dit fokus i en helt anden retning og som i fremtiden vil hjælpe dig til at gå uden om tøj, der ikke gør noget godt for dig, din figur og dit humør.

Jeg lærer dig hvordan du kan bygge et sæt tøj op fra bunden, og jeg viser dig hvad små forandringer kan gøre. Du får også viden i hvordan du kan variere over den samme grundgarderobe.

Stilvejledningen foregår i udvalgte tøjbutikker – se hvilke butikker HER

Tidsbestilling skal ske til helle@uniquestyle.dk 

 

Beskrivelse

Stilvejledning i tøjbutik

Det får du med en stilvejledning i en tøjbutik:

  • 1 1/2 time med din egen personlige stylist, hvor du ikke har købetvang. Du får en vejledning du kan stole på, og som kan bruges resten af livet
  • Grundig gennemgang af tøj, snit og pasformer, der klæder din figur (og du må gerne tage noget af dit eget tøj med)
  • Styr på hvad du fremadrettet skal gå efter, når du køber tøj
  • Set dig selv med “nye øjne”, når vi prøver din stil med tøj fra butikken
  • Styr på farver og tilbehør – alt det der vil klæde dig
  • Lært hvordan du varierer din stil kun ved hjælp af tilbehøret
  • Svar på alle dine spørgsmål. Jeg er 100% ærlig og på din side

Jeg giver dig opskriften på, hvor lidt der skal til, for at du får styr på tøj, stil, farver og tilbehør. Dine vaner rykkes og du vil elske det.

Stilvejledning i en tøjbutik foregår på hverdage og indenfor butikkens åbningstid, og du må gerne tage en veninde med, hvis du føler dig bedst tilpas med det. Kan mod tillæg bookes på lørdage.

Jeg har aftaler med en række tøjbutikker fordelt i østjylland. Det betyder at vi kan mødes i den butik, der passer bedst til dig.

Alle butikker har fingeren på pulsen, når det gælder trend, mode og forskellige pasformer. Det betyder at vi trygt kan lege med det tøj, der er i butikken og du kan få en masse gode råd med hjem. Alt uforpligtende overfor tøjkøb.

Titel

Go to Top