Makeover – Pakke 3

Hjem/Makeover/Makeover – Pakke 3

Makeover – Pakke 3

2.995,00 kr.

En makeover er til dig, der trænger til noget nyt. Trænger til ny inspiration til din stil, din frisure eller dit selvværd.

Det handler ikke blot om at se godt og velplejet ud, det handler også om hvordan du føler dig, når du har den rigtige frisure, som får det bedste frem i dig.

En hel dag med professionelle folk, som hjælper dig med at se, hvad der giver dig glød, og hvad der fremhæver din personlighed. En dag hvor du forkæler dig selv og hvor der er fokus på helheden.

Med en makeover bliver du en smukkere udgave af dig selv. Du får inspiration og professionelle tips til både frisure og makeup.

Tidsbestilling skal ske til helle@uniquestyle.dk

Kategori:

Beskrivelse

Makeover pakke 3

Makeover pakke 3 (omfatter ikke stilvejledning):

  • Klip og farvning samt hår-vejledning hos én af Aarhus´ dygtigste frisører (farvning omfatter ikke reflekser i langt hår)
  • Makeupvejledning af prof. makeupartist hos Helle Thorup, hvor du får lagt en basis-makeup, samtidig med du trin for trin får vist, hvordan du selv gør

Makeover foregår kun i Aarhus.

Inden selve makeover-dagen gennemgår vi dine ønsker for dagen, uanset hvilken pakke du vælger.
Vi kigger på hvilke behov du har og du udfylder et skema inden vi mødes.

Makeovers foregår kun på hverdage.

Du må gerne sende mig en mail, hvis du har spørgsmål, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Alle kvinder kan have glæde af en makeover, men ofte er det ting i livet som gør at du måske trænger til forandring. Det kan være nyt job, skilsmisse, vægttab, en bestemt begivenhed som fest, eller måske du bare er kørt fast og trænger til at komme ud af komfortzonen.

Måske du er blevet i tvivl om, hvilken stil, frisure og makeup, som passer til din alder. Nye øjne ser nye ting, og du vil opleve at vi ser på dig på en helt anden måde end du selv gør, og derved får du også de input du har brug for.

Titel

Go to Top