Helle var den heldige vinder i Salling

Blandt flere hundrede ansøgere, af en Total-makeover som Salling Aarhus havde udloddet blandt sine nyhedsbrevslæsere.

Vi havde alle glædet os til denne dag, og jeg tog imod Helle en tidlig morgen i Salling Aarhus. Helle var meget spændt på dagen, men havde bestemt sig for at være total åben og tage imod alt, uden hæmmende overbevisninger. Jeg kunne berolige hende, og fortælle, at vi gør intet ved hende, som jeg ikke selv kan stå inde for.

Helle er lige fyldt 50 år og arbejder som fysioterapeut. Hun går praktisk klædt og hendes udfordring mht. tøj er, at hun er spinkel af bygning og at hendes figur er “drenget” dvs. uden kvindelige former, så hun drukner let i tøjet eller ser alt for spinkel/drenget ud i tætsiddende tøj.

Helle bruger meget lidt makeup og hun har ladet håret gro langt, men det er som om det ikke rigtig gror mere, og er blevet for tyndt. Helle kom i kyndige hænder hos Sallings Hair Studio og hos MAC, hvor makeupartisten lagde en super flot makeup på Helle.

Vi havde en super skøn dag med Helle, som var et stort smil hele dagen og nød sin forkælelse i fulde drag, og hun forlod Salling Aarhus ved 17-tiden, som en super flot kvinde, som havde fået nye øjne på sig selv og sin stil.

De flotte billeder taler for sig selv