Makeover

Det var en spændt og glad Lene som jeg mødte tidlig en tirsdag morgen hvor hun skulle have sin makeover, som hun havde vundet i Viby Centrets makeoverkonkurrence.

Frisør Træholt på Viby Torv stod for klip og farve af Lenes hår., Matas i Viby Centret lagde makeuppen og jeg tog af af tøj og stil.

Lene er 50 år og som hun udtaler ”Jeg er nået en alder hvor jeg tænker at der skal ske et stil-skift. Jeg er ikke ung mere, men hellere ikke gammel, og det er lidt  svært at ramme rigtigt.” 

Lene har en travl hverdag og sidder i en stilling, som salgschef,  hvor hun skal være pæn klædt på, men hellere ikke over-stylet, og hvad er det rigtige i en alder af 50 år, når man gerne vil være smart? Som jeg siger, er det altid godt at ryste posen en gang imellem, når man kører fast i sin stil, i stedet for at år efter år bare går, og man ikke er tilfreds med sit eget spejlbillede.

”Ønsker du forandring? – så skal du gøre noget andet end plejer”

Lene fik lagt en flot makeup hos Matas i Viby Centret og fik lært en masse gode tricks og fik vist hvilke produkter, som passer til hendes hud.

Dernæst tog jeg over mht. til vejledning af stil og hvilket tøj, som passer til Lenes figur, arbejde, personlige stil og hvordan hun lige krydrer stilen med lidt kant.

Se billederne af Lenes flotte forvandling til den kvinde hun indeni føler hun er – nu passer det ydre med det indre 🤗

Tak for en super skøn dag med dig Lene, og så dejligt at høre, at du virkelig har taget alle inputs til dig og bruger dem hver dag.