Kirsten var lige blevet ledig og var derfor i fuld gang med at sælge sig selv. Kirsten synes dog, at det var rigtig svært at finde ud af, hvor hun lå rent stilmæssigt og ikke mindst, hvilke signaler, hun sendte med sin påklædning.

Derudover var hun lige blevet 30 år og er mor til to, så hun spekulerede på, om hun skulle til at være mere ‘voksen’ i sit tøjvalg.

Kirsten er 178 cm. høj og bruger str. 40 i tøj. Hendes er mørkebrunt og øjnene er grå/brune.

Frisøren valgte at farve Kirstens hår i en lysebrun farve, som giver spil i håret og ser meget naturlig ud.

Før gik Kirsten altid med håret i en hestehale, for det er jo det nemmeste, men det gik frisøren ikke med til.

Kirstens hår er meget kraftigt. Det synes frisøren skulle udnyttes, så Kirsten blev klippet i en blød page med sideskilning – en frisure, som er let at sætte/holde.

Makeuppen er lagt med fokus på Kirsten’s store, flotte øjne. Makeuppen er lagt så naturligt som muligt, for at fremhæve Kirsten’s egne træk.

Kirsten havde desuden brug for at vide, hvad som klædte hendes figur efter 2 graviditeter i rap og hvilken stil hun skulle gå efter. Hun havde stadig lidt mave efter graviditeterne, som skulle “skjules”.

Her er hun i en sort buksedragt fra Mads Nørgaard, som har en utrolig god pasform, og som skjuler den ekstra fylde på maven godt.

Sådan en buksedragt kalder vi “den lille sorte” for den går aldrig af mode, da den er meget nem at style til både fest og hverdag.

Støvletterne er fra Sofie Schnoor, halskæden fra Day og tasken fra Malene Birger. Armbåndet af muslingeskaller er fra H&M og øreringene er fra Milano.

I dette sæt får Kirsten rigtig meget udstråling. Jeg viste også, hvordan Kirsten styler buksedragten til en jobsamtale.

Bukse-pige i kjole
Kirsten synes selv, at hun er en rigtig ‘bukse-pige’. Derfor skulle det næste sæt tøj naturligvis være en kjole. Det for at vise Kirsten, at hun sagtens kan gå med kjole samt vise hende, hvilke snit og stil, der passer til hende.

Kirsten er i en kjole fra PBO, støvletter fra Sofie Schnoor, halskæde fra Day, som er viklet rundt 2 gange og et orange/pink bælte med similisten fra Malene Birger. Accessories sætter prikken over i’et, så kjolen ikke bliver for enkel i stilen.

Kirsten fik “shape wear” undertøj på under kjolen, som var med til at holde maven inde. Shapewear gjorde den forskel, at hun nu kunne bruge en stram kjole. Det rigtige undertøj skaber mirakler på den måde, at tøjet kommer til at sidde flot.

Kirsten blev super glad for resultatet og skyndte sig at sende et billede til sin mand, så han straks kunne se sin smukke kone.

Trænger du også til en Makeover – en hel dag i selvforkælelsens tegn? Så ring til mig på 26 28 11 42 og book din tid.