Christa er en voksen kvinde i sin bedste alder. Hendes ønske var at få mere “kant” og en personlig stil, som afspejler den type hun er, både i sit erhverv og som privat person.

>Og kant og personlig stil – det fik Christa så sandelig også!

Først kom hun i frisørens kyndige hænder og fik at vide, at hendes hårfarve var alt for neutral og faldt for meget i med ansigtet. Så der skulle være mere kontrast i farven. Hendes klipning var også alt for tung, hvilket ikke gav fylde i håret og derfor klaskede det for hurtigt.

Christa fik lysnet håret, så det fik en mere kold tone. Det virker godt, når de grå hår tager over, for så mister man sine egne farver og derfor har brug for større kontraster. Så blev Christas hår klippet i etager, som giver fylde til håret. Kanten blev klippet skarpere i længden, så håret ser kraftigere ud.

Derefter fik Christa lagt en naturlig makeup og fik vejledning undervejs i, hvordan hun selv skulle gøre og hvilke ting hun skulle fremhæve og nedtone.

Så gik turen til en tøjbutik, hvor vi gennemgik, hvilken figur Christa har og hvilke snit/pasformer hun skal vælge. Det er vigtigt at vide for at kunne klæde sig, så Christa får fremhævet det bedste og skjult det, hun ikke ønsker fokus på.

Her er Christa med mere “kant” og en personlig stil, som afspejler en voksen kvinde med masser af POWER.

Christa er 174 cm. høj og bruger str. 42/44 i tøj. Christa var meget glad for brune og neutrale farver. På billedet har hun et par højtaljede sorte bukser på fra mærket Coster Copenhagen, som er lidt “baggy” i modellen uden at der er “hængerøv” i. Og sådan et par har hun ALDRIG før haft på! Christa anede heller ikke at denne model klædte hende.

De baggy bukser gør, at Christa får meget slanke ben i dem OG VI HAR IKKE MANIPULERET MED BILLEDERNE.

Blusen og skindjakken er fra Street One. Modellen på blusen skjuler “mave” uden at gøre større og skindjakken er med til at give hende lidt facon og gøre sættet lidt råt.

De lange kæder er med til at syne overkroppen længere og smallere, og tasken på skrå gør Christa mere rå og mindre “damet”. Håndled er pyntet med armbånd og ur, for at sætte fokus på det mest feminine på en kvindes krop, nemlig vores håndled.

Skoene er fra Ilse Jacobsen. Det klæder Christa med lidt hæl selvom hun er høj, for lidt hæl gir en flot holdning/figur. Brillerne er Christas egne.

Trænger du også til en Makeover – en hel dag i selvforkælelsens tegn? Så ring til mig på 26 28 11 42 og book din tid.